Skip Navigation Links

Hataylı Çocuklar 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı

Hataylı çocuklar,Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı doyasıya kutladı.

Hataylı Çocuklar 23 Nisan'ı Coşkuyla KutladıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hataylı çocuklar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı doyasıya kutladı.
 
23 Nisan Salı günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen kutlama programına Hatay Valisi Rahmi Doğan, 2. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ziya Öztürk, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu ve Nursal Çakıroğlu, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutan Vekili J. Yarbay Ali Ergüçlü, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, kurum il müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 
Başkan Savaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Antakya Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programda çocuklarımızın gösterilerini Hatay Valisi Rahmi Doğan ve protokol ile birlikte izledi.
 
Kutlama töreninin ardından Antakya Atatürk Parkı’na geçen Başkan Savaş, HBB tarafından parkta düzenlenen etkinliklerde geleceğin teminatı çocuklarla buluştu.
 
Renkli görüntülere sahne olan bayram, çekilen anı fotoğraflarıyla ölümsüzleştirildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hataylı Çocuklar 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet