Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Geleceğimiz Emin Ellerde

Geleceğimiz Emin Ellerde

Geleceğimiz Emin Ellerde

Gündem   A+a-

 
Bahçeşehir Koleji öğrencileri Cengiz Akar, Defne Su Kavak, Aslı Reyyan Dikmen, Eymen Dönmez ve Duru Çeliktaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD)’ni ziyaret ettiler. HASİAD Başkanı A. Gökhan Alkan Başkanlık koltuğunu Cengiz Akar’a devretti. HASİAD Başkanlık görevini devralan Cengiz Akar ve yeni yönetim kurulu heyeti yaptıkları toplantıda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın eskiden çok daha coşkulu kutlandığını günümüzde dünya çocuklarının daha az katılım sağladığını ifade ettiler. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan ettiği için minnettar olduklarını ve her zaman Atamızın izinde olacaklarını dile getirdiler.
 
Başkan Cengiz Akar ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca ilimizin tarım, turizm ve sanayi kenti olduğunu, tarım ve sanayi sektörlerinde katma değeri yüksek ürünler üretmemiz gerektiğini, ilimiz turizmine katkı sağlamak için de yeni tarihi bölgelerin turizme kazandırılmasının önemli olduğunun altını çizdiler. Çocuklarımıza daha iyi ve temiz bir dünya bırakmak için ilimizin hızla gelişen sanayisinin yanında atık yönetiminin iyi organize edilmesi gerektiğini ifade ettiler. Ayrıca, çarpık kentleşmenin kentimize zarar verdiğini, toplu taşıma kullanılmadığı için şehrimizde çok büyük trafik sorunu olduğunu ve belediyelerden bu konularda detaylı çalışmalar yapmalarını beklediklerini söylediler.
 
HASİAD Yönetim Kurulu adına Başkan A. Gökhan Alkan, öğrencilerin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Bahçeşehir Koleji ile ortak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmek istediklerini, geleceğimiz olan çocuklarımıza her zaman her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar