Skip Navigation Links

Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Devir Teslim Töreni

Arsuz’un ve kentimizin başarılı okullarından biri olan Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devir teslim töreni yaşandı.

Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Devir Teslim Töreni

Eğitim   A+a-

12. Sınıf öğrencileri geçen yıl devraldıkları bayrak ve flamaları 11.sınıf öğrencilerine devretti.
Yoğun bir katılımın gerçekleştiği törende konuşan okul müdürü Yusuf Kurtar “Bizler geleceğimizi emanet ettiğimiz, devletimizi emanet ettiğimiz nesilleri yetiştiriyoruz. Şu anda da kendi ayakları üstünde duracak, kendi kararlarını verecek, mesleğinde gerekli donanıma sahip yavrularımızı yuvadan uçuracağız. Çıktıkları hayat yolunda kendilerine başarılar diliyorum, yolların açık olsun. Biz kendilerini unutmayacağız, kendilerini de her zaman bekleriz, biz buradayız.” Dedi.
Törende sınıflarını temsilen konuşan öğrenciler okullarını unutmayacaklarını dile getirerek öğretmenlerinden dört yıl boyunca kendilerini farkında olmadan üzdükleri için son defa bağışlanmalarını arzu ettiler.
Konuşmaların ardından geçilen el verme töreninde mesleğin sembolleri olan kazan, kepçe, tepsi ve klasörler 12. Sınıf öğrencileri tarafından 11. Sınıf öğrencilerine devredildi.
Daha sonra okulunu dereceyle bitiren öğrencilere ödülleri verildi. Okul birincisi Özge Yalçın’a ödülünü Okul Müdürü Yusuf Kurtar, İkinci Merve Hilal Çıplak’a okul aile birliği başkanı Ali Güllü, Üçüncü Mihriban Doğan’a müdür yardımcısı Selim Akçay takdim ettiler.
Okul kütüğüne plaketi okul müdürü ve Okul birincisi Özge Yalçın birlikte çaktılar. Tören öğrenci, veli ve öğretmenlerin eğlenmeleriyle son buldu. Tören sonunda konuklara tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet