Skip Navigation Links

Başkan Eryılmaz, Makamını Güneş Ramazan'a Devretti

Başkan Eryılmaz, Makamını Güneş Ramazan'a Devretti

Başkan Eryılmaz, Makamını Güneş Ramazan'a Devretti

Yerel   A+a-

 Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanlık makamını, Mızraklı Kenan Ahmet Öztürk İlkokulu 2/D sınıfı öğrencisi Güneş Ramazan’a temsili olarak devretti.
Temsili Başkan Ramazan, Samandağ Temsili Kaymakamı, Hıdırbey İlköğretim Okulundan Nilay Açıl ile telefonla görüştü.
Başkan Eryılmaz, devir töreninde günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Eryılmaz konuşmasında; “ Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920 yılında kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günü olan 23 Nisan gününü çocuk bayramı ilan edip , çocuklarımıza hediye ederek, çocuklarımıza olan inancını göstermiştir. Bugün Makamların çocuklara devredilmesindeki amaç yarının gençleri ve yöneticileri olan çocuklarımıza bu makamları sevdirmek ve bu makamlarda kendilerinin de olabileceğini benimsetmektir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yılında, çocuklarımızın bir bayramı olması ülkemizin bir zenginliğidir. Ben öğrencimizin bugün bu görevi layığıyla yapacağını düşünüyorum. ” İfadelerine yer verdi.
Devir törenine Mızraklı Kenan Ahmet Öztürk İlkokulu Müdürü Enver Sahillioğulları ve Mızraklı Kenan Ahmet Öztürk İlkokulu 4/A öğrencisi Ali Çiftçi’de katıldı.
Devir teslim töreni sonunda Başkan Eryılmaz, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Güneş Ramazan ise Başkan Eryılmaz’a çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet