Skip Navigation Links

Levent Konur da Evliler Kervanına Katıldı

İskenderun’un yakından tanıdığı Konur ailesinin yakışıklı ve çalışkan evladı

Levent Konur da Evliler Kervanına Katıldı

Magazin   A+a-

Merhum Muhsin Konur’un evladı Paramedik Acil Ambulans Bakım Teknikeri Levent Konur, gönlünü kaptırdığı Müntecep Mercan’ın evladı Ortes Protez Teknikeri Merve Mercan ile hayatını birleştirdi.
İskenderun Belediyesi Nikah Salonu’nda kıyılan nikahla resmen evliler kervanına katılan Merve-Levent Konur çifti, aileleri, sevenleri ve davetliler huzurunda ömür boyu mutluluğa evet dediler.
Mutlu çift Merve (Mercan) –Levent Konur çiftinin nikah şahitliklerini Güley Gül Yayla ile Fatih Kayış yaptılar.
Konur ailesinin büyükleri Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nin güleryüzlü çalışkan isimleri Sağlık Memuru Bülent Konur ile eşi Hemşire Esra Konur da, Merve-Levent Konur’un mutluluklarına şahit olurken duygulu anlar yaşadılar.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ailesi olarak Konur ve Mercan aileleri evlatları Merve-Levent Konur çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (3) adet yorum var.
Samuel Livakioglu 6 Mayıs 2019 Pazartesi
Selam size .. Esenlik olsun yolunuz. Tanrı mutlu etsin. Yıllar öncesinden en derin sevgi ve büyük bir vefayla tutundugun ailem kadar kıymetli insanlar ... Muhsin Amcam sen rahat uyu evlatların benimde kardeşim. Onlarla iftihar et ve onur duy . Sevgili Diva annem dügüne oradayım hatta çocukların okulu kapanmadan ben erken gelecegim dügün koşturmacasına. SChALOM
Kerim Toprakyildiz 21 Nisan 2019 Pazar
Canada'dan Sevgiyle Merhaba! Aziz merhum dostumun evlatlari ailesi selâmlar... Keşke kızım olsaydida verseydim dedigim bir aile... iki ogluda merhum dostumun delikanlı ve gurur duyulacak kişilik ve karektetde herzaman saygideger herkim olursa kusur etmeyenler. Allah hayrlı etsin darisi cocuk sahibi olmaniza Oğlum Levent ve gelin hanım.
Yuşa 20 Nisan 2019 Cumartesi
Yıllardır tanıyıp ve tanımaktan mutlu olduğum bir aile.... Duşen .muhtaç insanlara karşı daima yurekleri yardima acik fakir babalari. Her şeyin en guzeli sizlere yakışır. Mesut ve bahtiyar olsunlar. Yuşa Sabancioglu
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet