Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Esnafın can simidi olduk'

İskenderun bölgesinde kredi verebilen tek aktif kooperatif konumunda olan 1 No'lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi'nin Başkanı Şaban Kekeç, kredi faizl

Ekonomi   A+a-

İskenderun esnafının can simidi konumuna gelen 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi, çalışan tek kooperatif olarak Belen’den İsdemir’e kadar olan sınırda tüm esnafların kredi umudu oldu.
Bilindiği üzere; Uzun yıllar yaşadığı sıkıntılardan kurtulamayıp kapalı kalan 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’ni tekrar faal konuma getiren Başkan Şaban Kekeç, İskenderun’da esnafların tek umudu olarak ellerinden gelen gayreti sarfettiklerini söyledi.
Piyasalarda yaşanan ekonomik krizin boyutlarını ifade eden Şaban Kekeç, kredi başvurularının her geçen gün arttığını belirterek, ellerinden geldiğince esnafa yardımcı olduklarına vurgu yaptı.
Kredi faizlerinin yüzde 9’a kadar gerilemesinin kriz döneminde esnaf için yeni bir umut ışığı anlamına geldiğini belirten Şaban Kekeç, “şu anda kredi verebilen aktif tek kooperatif olarak her geçen gün artan başvuruları titizlikle inceleyip, gerçekten mağdur, ihtiyacı olan esnaf kredi verilmesi için çalışma yapıyoruz. Halk Bankası Müdürü ve çalışanlarının da esnaflarımızın yarasına merhem olmak için yoğun çaba sarfettikleri bir ortamda krizi en az zararla atlatmaları için esnaflarımıza kol kanat germek bizlerin asli görevidir” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar