Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yılmaz Çoban ve Doğan Çam’a Teşekkür Plaketi

Yılmaz Çoban ve Doğan Çam’a Teşekkür Plaketi

Yılmaz Çoban ve Doğan Çam’a Teşekkür PlaketiWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Saltanat Kayığı bağışını yapan işadamları Yılmaz Çoban ve Doğan Çam’a plaket veren Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, bağışa vesile olan Necim Bozkurt’a da çiçek takdim ederek teşekkür etti.
 
Yılmaz Çoban ve Doğan Çam’a Teşekkür Plaketi
 
Arsuz’un önemli sembollerinden biri haline gelen Saltanat Kayığı’nı bağışlayan İşadamları Yılmaz Çoban ve Doğan Çam’a, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı tarafından plaket verildi.
İlçeye çok yakışan bir hükümet konağına kavuşan Arsuz, tüm kurumların bir arada olduğu, konferans salonunda farklı etkinliklerin yapılabileceği önemli bir merkez haline geldi.
Kaymakam Musa Sarı, hükümet konağında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Gökmeydan Mahallesi’nde hizmete giren Hükümet Konağı’nda tüm kurum ve kuruluşların müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin katıldığı törenle İşadamları Yılmaz Çoban ve Doğan Çam’a plaketlerini veren Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Saltanat Kayığı bağışını teşvik eden Gökmeydan eski Belediye Başkanı ve AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a da çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Kaymakam Musa Sarı yaptığı konuşmada, Arsuz Nehri’nde sembol haline gelecek bir gezi teknesi planladıkları sırada Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt’un işadamları Yılmaz Çoban ve Doğan Çam’dan ricacı olarak böyle güzel bir saltanat kayığını Arsuz’a kazandırdığını belirterek teşekkür etti.
Kaymakam Musa Sarı, Arsuz’a değer ve renk katan bir bağış olan Saltanat Kayığı’nın gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek, bir çok organizasyona da ev sahipliği yaptığına dikkat çekti.
İşadamları Yılmaz Çoban ve Doğan Çam’a plaketleri yeni hükümet konağında yapılan ilk programda verilmiş oldu.
Arsuz Kaymakamlığına bağlı kurum ve kuruluşların müdür ve personelinin yeni hükümet konağındaki moral, uyum ve motivasyon programında Müzik Öğretmeni Sertaç Tekdal, bağlama eşliğinde güzel sesiyle türkülerini seslendirdi.
Programda ayrıca, günlük yaşamda işaret diliyle iletişim konusunda da eğitim verilerek, işitme engelli vatandaşların kamu kurumlarından daha rahat hizmet alması amaçlandı.
İşitme engelli vatandaşların kamu kurum ve kuruluşlarından daha etkin yararlanmaları için işaret dilinin gündelik kullanımına verdiği önemi ifade eden Kaymakam Musa Sarı, Hükümet Konağı’nda daha çok etkinlik yapabilmek adına salonu çok amaçlı planladıklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yılmaz Çoban ve Doğan Çam’a Teşekkür Plaketi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş