Skip Navigation Links

Gönül Adamı Şeyh Davut Gerkes Heryerde

Hatay’ın ve Türkiye’nin sevilen kanaat önderlerinden olan ve davranışlarıyla insanların kalbinde yer edinen Şeyhdavut Gerkes,

Gönül Adamı Şeyh Davut Gerkes Heryerde

Hatay   A+a-

adından sıkça söz ettiriyor.
Neredeyse Türkiye’nin her yerine ayak basan insanların dertlerinde, mutluluklarında, hüzünlerinde ve ihtiyaçlarında yanlarında olan Kanaat Önderi Gerkes, karakteri ve duruşuyla gönüllere taht kuruyor.
 
 
BARIŞ ELÇİSİ ŞEYHDAVUT GERKES
 
Hatay’ın ve Türkiye’nin sevilen kanaat önderlerinden olan ve davranışlarıyla insanların kalbinde yer edinen Şeyhdavut Gerkes, adından sıkça söz ettiriyor. Neredeyse Türkiye’nin her yerine ayak basan insanların dertlerinde, mutluluklarında, hüzünlerinde ve ihtiyaçlarında yanlarında olan Kanaat Önderi Gerkes, karakteri ve duruşuyla gönüllere taht kuruyor.
 
 
"TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE VATANDAŞLARIMIZLA OLACAĞIZ"
 
Aynı zamanda Dörtyol’un tanınmış simalarından olan ve Davut Petrol İşletmeciliğini yürüten Şeyhdavut Gerkes, “Türkiye’nin her yerinde vatandaşların yanında olacağız” dedi.
Şeyhdavut Gerkes daha öncede alışverişini yerel esnaftan yap kampanyası çerçevesinde yerel esnafı ziyaret ederek alış verişini yerel esnaftan yaparak bu bilinci hakla aşılamaya çalışan bir yol izlemişti.
 
 
İNSANLARIN ÖNEMLİ ANLARINDA YANINDA
 
Şeyhdavut Gerkes şehir dışında da pek çok vatandaşın cenaze düğün haysa ziyareti gibi önemli günlerine katılarak onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olarak onların her gününü paylaşıyor.
 
Şeyhdavut Gerkes insanlara gülümsemenin bile iyilik olduğuna vurgu yaparak Türkiye’nin her yerinde bulunacaklarını ve her türlü paylaşım ve desteği sağlayacaklarını belirtiyor.
 
Gittiği her yerde sevgi seline kapılan Gerkes kendisine gösterilen bu ilgiden dolayı ve insanlarla birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, kendisine bu manevi duyguyu yaşamaya vesile olan herkese canı gönülden teşekkür ettiğini dile getirdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet