Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Emin Otel'de 5 Yıldızlı Konfor..

3 yıldızlı olarak hizmete giren Emin Otel, sunduğu konforlu hizmetle 5 yıldızı fazlasıyla hak ediyor. Emin Otel, 40 standart oda ve 5 suit odayla hizm

Ekonomi   A+a-

 
 
3 yıldızlı olarak hizmete giren Emin Otel, sunduğu konforlu hizmetle 5 yıldızı fazlasıyla hak ediyor. Emin Otel, 40 standart oda ve 5 suit odayla hizmete girdi..
 
İskenderun Emin Otel’de 5 Yıldızlı Konfor..
 
İskenderun Körfezi’ndeki yatırım hareketliliği ile limanın özelleşmesi sonucu beklentilerin yükselmesi konaklama yatırımlarının artmasını neden oldu..
İskenderun’un en işlek caddesi Pac Meydanı ile Üst Geçit arasında yaptığı otelle takdir toplayan Hatay İl Genel Meclisi’nin AK Parti’li Üyesi Emin Dönmez, yaptığı yatırım ve kalitesiyle büyük takdir topladı.
Kendisi 3 yıldızlı ama abartısız 5 yıldızlı konfor sunan Emin Otel, hiçbir masraftan kaçınılmadan planlanmış, en gürültülü cadde üzerinde olmasına rağmen ses izolasyonu sayesinde misafirlerine konforlu bir konaklama imkanı sunuyor..
Yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren işdünyasının ve siyasetin çalışkan ismi Emin Dönmez, kısa sürede bitirdiği Emin Otel’in kapılarını sonunda açtı.
Oldukça gösterişli ve konforlu bir şekilde dizayn edildiği gözlenen Emin Otel, bir müşterinin ihtiyacı olabilecek her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü muhteşem bir konsept olarak beğeni topluyor.
Emin Otel İşletmecisi Aykut Dönmez, yaptıkları otel yatırımında oldukça titiz davrandıklarını ve hiçbir ayrıntıyı göz ardı etmemeğe özen gösterdiklerini belirterek, kalanların memnun, tavsiye edenlerin de mutlu olduğu bir konsepti hayata geçirdiklerini söyledi.
Deneyimli personeliyle hizmet veren Emin Otel’i anlatan Aykut Dönmez, “Emin Otel geçen hafta hizmete girdi. Otelimizde 45 tane odamız mevcut, bunların 40 tanesi standart diğer 5 odamız suit odalarımızdır. Suit odalarımızda 4 ve 6 kişilik aileler rahatlıkla konaklayabilirler. Bunların yanı sıra restoranımız ve kahvaltı salonumuzda var.
Limanın özelleşmesiyle farklı sektörlerinde gelişmesine yardım edecek. Biz de otelimizi böyle kısa bir sürede faaliyete geçirdik. İskenderun büyümekte olan bir şehir muhakkak ekstra otellere de ihtiyacı var. Bizim otelimiz 3 yıldızlı bir tesis fakat kalite ve hizmet olarak 4 veya 5 yıldızlı oteller gibiyiz. Bunun yanında tabi ki İskenderun’a 5 yıldızlı otel şart, inşallah kısa zamanda onlarında temelleri atılır.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş