Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Hemşehrilerinin Tebriklerini Kabul Etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 15 Nisan Pazartesi günü HATMEK Konferans Salonu’nda hemşehrilerinin tebriklerini kabul etti.

Başkan Savaş Hemşehrilerinin Tebriklerini Kabul Etti

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 15 Nisan Pazartesi günü HATMEK Konferans Salonu’nda hemşehrilerinin tebriklerini kabul etti.
 
Gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’ın yanı sıra CHP Hatay milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir, CHP ve İYİ Parti il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
31 Mart yerel seçimlerinde en yakın rakibine 110 bin fark atarak yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine layık görülen Başkan Savaş, desteklerini esirgemeyerek her zaman yanında olan hemşehrileri ile zaferinin mutluluğunu bir kez daha paylaştı.

“HATAY’IN GELECEĞİ İÇİN BİZİMLE YOL ARKADAŞLIĞI YAPAN BÜTÜM HEMŞEHRİLERİME CANIGÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hemşehrileri tarafından yoğun sevgi seli ile karşılanan Başkan Savaş yaptığı konuşmada, “Bizi bu şekilde heyecanlı ve kalabalık karşıladığınız için hepinize canıgönülden teşekkür ediyorum. Hatay çok özel bir şehir ve bu şehrin insanları da bizim için özel. 10 yıldır beni belediye başkanlığı görevine layık görüyorsunuz. İnşallah 3. dönemde de sizlere hizmet etmenin onurunu yaşarız. Seçim süreci meşakkatli bir süreçti, bu süreçte sadece Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili değil, bu partilerden olamayan ama gönlü bizimle olan birçok dostumuz da bizimle oldu. ‘Hatay daha güzel olsun, daha iyi yönetilsin, Hatay’daki sosyal barış daha fazla olsun ve Hatay’ı sağ salim huzurlu bir şekilde geleceğe taşıyalım’ diyerek bizlere destek olan, Hatay’ın geleceği için bizimle yol arkadaşlığı yapan bütün hemşehrilerime canıgönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“ATILACAK ÇOK ADIMIMIZ GİDİLECEK ÇOK YOLUMUZ VAR”

Başkan Savaş konuşmasının devamında “Son 5 yılda çetin bir dönem yaşadık, muhalefette olup da mecliste çoğunluğu elde eden meclis üyesi arkadaşlarımızın birçoğu Hatay’ın geleceği ile ilgili güzel projelerin birçoğuna ‘hayır’ dediler. Eminim ki bu seçimden sonra; değişen ve değişmeyen arkadaşlarımız, Hatay’ın değişimi konusunda bizimle omuz omuza hizmet etmenin onurunu yaşayacaktır. Biz hem mecliste hem Hatay’ın bütününde huzura katkı sağlamak, Hatay’ın önünü açmak, Hatay’ın gelişimine hızlı bir şekilde ivme kazandırmak için hem siyasi partiler, hem STK’lar hem muhtarlar, hem de kanaat önderleri ve hemşehrilerimiz ile birlikte olmaya varız. Hatay’ı değiştirecek tüm projelerde, tüm adımlarda Hatay halkı adına büyükşehir belediyesi üstüne düşeni yapacaktır, hiç kimsenin bu konuda endişesi olmasın. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde hem Hatay’da yapmayı planladığımız hizmetlerimizi tamamlayacağız hem de Hatay’ın HADO’sunu hayata geçirmeye çalışacağız. Hatay’ımızın gastronomisi ile hem ekonomimiz hem ticaretimiz hem de turizmimiz şaha kalkacak. EXPO 2021 ve gastronomi ile birçok insanımıza iş imkanı sağlayacağız. Ayrıca çiftçilerimize, fidancılık, çiçekçilik, hayvancılık ve zeytincilik konusunda da destek olacak projelerimiz var. Atılacak çok adımımız gidilecek çok yolumuz var. Siz seçimde bir belediye başkanına değil, şehrin geleceğine, yollarına ve aydınlık yüzüne destek verdiniz. Bu destek hiçbir şekilde sonuçsuz kalmayacak. Sorunları tek tek ve birlikte çözeceğiz. Bugün burada bizi onurlandıran başta milletvekillerimiz, her iki partideki yöneticilerimiz ve bütün kademedeki arkadaşlarım olmak üzere tüm dostlarımıza canıgönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, çok teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun” açıklamalarında bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş