Skip Navigation Links

Günün Spor Haberleri

Erzin Belediye Spor' dan Başkan Ökkeş Elmasoğlu'na Ziyaret

Günün Spor Haberleri

Spor   A+a-

Erzin Belediye Spor' dan Başkan Ökkeş Elmasoğlu'na Ziyaret
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor kulüp yönetimi, yapılan yerel seçimde Erzin Belediye Başkanlığına seçilen Ökkeş Elmasoğlu'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Kulüpten yapılan açıklama şöyle ;
"Yönetim Kurulu olarak Erzin Belediye Spor olarak Belediye Başkanımız Ökkeş Elmasoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak takımımızın formasını hediye ettik. Başkanımıza sıcak ilgisi ve samimi misafirperverlikleri için teşekkür eder görevinde başarılar dileriz" dediler.
 
Reyhanlı Belediye Spor'da Başarılı Hocayı Havaya Fırlattılar
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Küme Play-Off liginin son haftasında İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan karşılaşmada Samandağ Spor'u 3-1 mağlup ederek şampiyon olan Reyhanlı Belediye Spor'da futbolcular, şampiyon takımın başarılı Teknik Direktörü Ali Tunç Bayır'Iı havaya fırlatarak sevgi gösterilerinde bulundular.
 
 
Fatih Toluyağ'ın Şampiyonluk Sevinci
 
40 Yaşından sonra da Şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Uzun yıllar aralarında Alanya Spor, Kırşehir Spor, Mardin Spor, İskenderun Spor, Hatay Spor ve Şanlıurfa Spor'da profesyonel futbol oynayan ve başarılı geçmişi bulunan Fatih Toluyağ 40 yaşından sonra yeşil sahalarda Reyhanlı Belediye Spor formasıyla takım kaptanı olarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Oynadığı güzel futbolunun yanı sıra attığı gollerle de tüm dikkatleri üzerine çeken, Fatih Toluyağ, Reyhanlı Belediye Spor'un şampiyon olmasında emeği en fazla geçen futbolcular arasında yer alıyor. Geçmiş yıllardan beri de kurduğu Futbol okuluyla Türk Futboluna başarılı nesiller yetiştiren Fatih Toluyağ'ı tebrik ediyoruz.
 
 
Amik Ovası'nın "Futbol Ağası" Reyhanlı Belediye Spor
 
Hatay Süper Amatör Ligi Play-Off müsabakalarının ardından tüm rakiplerini geride bırakan ve takipçisi Samandağ Spor'u son karşılaşmada 3-1 mağlup eden Amik Ovasının "Futbol Ağası" Reyhanlı Belediye Sporlular şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Süper Amatör Ligi Play-Off liginde şampiyon olan Reyhanlı Belediye Spor'a kupa töreni yapıldı. Kupa törenine Hatay ASKF Genel Başkanı Mehmet Öztürk, Futbol İl Temsilcisi Müfit Tatlı, Hatay ASKF Genel Başkan yardımcıları Ayhan Dik, Mustafa Bayraktar, Muhittin Kaynak, Gani Savan, Hatay saha komiserleri Derneği Başkanı Haluk Görün, Gençlik Ve Spor İskenderun ilçe Müdür vekili Ali Ferit Gündel ve çok sayıda spor adamları ve taraftarlar katıldı. Karşılaşma öncesinde protokol üyeleri, her iki takımı ve hakemleri bir araya getirerek toplu halde hatıra fotoğrafı çektirip takımlara başarılar dilediler.
Şampiyon takım Reyhanlı Belediye Spor takım kaptanı Fatih Toluyağ'a şampiyonluk kupasını veren Hatay ASKF Genel Başkanı Mehmet Öztürk, yaptığı açıklamada, "Sezon başından bu yana hiç bir takımımız arasında ayrım yapmadık. Şampiyon olan Reyhanlı Belediye Spor'u kutluyoruz" dedi.
 
Reyhanlılar Derneğinden Kutlama
İskenderun Reyhanlılar Derneği Bakanı Esat Gümüşbaş, elde ettikleri şampiyonluğun ardından Reyhanlı Belediye Sporluları kutladı.
 
Taraftarlardan Sevgi Seli
Şampiyon olan Reyhanlı Belediye Sporlu futbolcular, elde ettikleri başarının ardından şampiyonluk kupası ile birlikte taraftarlarıyla doyasıya eğlendiler. İskenderun 5 Temmuz stadını dolduran sporseverler, Reyhanlı Belediye Spor'a sevgi gösterilerinde bulundular.
 
 
 
 
Hatay'da Süper Ligi Şampiyonu Reyhanlı Belediye Spor 3-1
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Ligi Play-Off müsabakalarına Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Deniz Kükrek, Ömer Yüzer ile Erkan Türemiş'in yönettiği karşılaşmada ligin son haftasına gelindiğinde rakibi Samandağ Spor'un 3 puan önünde giren Reyhanlı Spor, son karşılaşmada rakibini 3-1 mağlup etti.
Reyhanlı, Samanda ve İskenderun bölgesinden çok sayıda spor sever 'in heyecanla izlediği karşılaşmada Reyhanlı Belediye Spor'un gollerini 44. dakikada Mertcan Cerrah, 90x1. dakikada İlker Doğru, 90x4. Dakika da da Mahmut İbrahim atarken, Samandağ Spor'un golünü ise 35. dakikada penaltıdan Orhan Pala attı. Müsabakanın 30. dakikasında Reyhanlı Belediye Spor'un kazandığı penaltı atışında Mahmut İbrahim topu dışarı attı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Reyhanlı Belediye Sporlu Mehmet Hammadin’in kolu çıkınca ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Rakibi Samandağ Spor'u 3-1 mağlup eden Reyhanlı Belediye Spor, Hatay ilinde Süper amatör Play-Off liginde şampiyon olmasının ardından Bölgesel Amatör ligindeki bir takım ile karşılaşacak.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet