Skip Navigation Links

B&G Store Prime Mall AVM'de..

İskenderun Belediye Başkan Vekili Zeki Aytaş'ın açılışını yaptığı B&G Store, 0-14 yaş kız ve erkek çocuk giyimi alanında önemli bir açığı kapatacak.

Ekonomi   A+a-

İskenderun’un saygın simalarından Özel Gelişim Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Operatör Doktor Zeki Karaoğlan ile eşi Işıl Akbay Karaoğlan, çocuk giyim sektörünün önemli markalarından B&G Store’un Türkiye’deki 47’nci Mağazasını Prime Mall AVM üçüncü katta hizmete açtılar.


İskenderun Belediye Başkan Vekili Zeki Aytaş’ın açılışını yaptığı B&G Store, 0-14 yaş kız ve erkek çocuk giyimi alanında önemli bir açığı kapatacak.
Belediye Başkan Vekili Zeki Aytaş açılış sırasında yaptığı konuşmada, işletmeciler Işıl-Zeki Karaoğlan Çiftini cesur yatırımlarından dolayı kutladı.


İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Boran, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Eğitim Vakfı Başkan Vekili Ali İnan, İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Bülent Seküçoğlu, Özel Gelişim Hastanesi Doktorları, aile dostları ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı B&G Store Çocuk Giyim Mağazası, açılış sonrası büyük ilgi gördü.


B&G Store Çocuk Giyim Mağazası İşletmecileri Işıl –Zeki Karaoğlan çifti, markayı İskenderunlularla buluşturdukları için mutlu olduklarını söylediler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet