Skip Navigation Links

AK Parti’nin Arsuz Meclis Üyeleri de Mazbatalarını Aldılar

Arsuz Halkının Menfaatleri Herşeyin Üstünde Olacak!

AK Parti’nin Arsuz Meclis Üyeleri de Mazbatalarını Aldılar

Politika   A+a-

 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrasında mazbata süreci devam ederken, AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’la yola çıkan meclis üyeleri de mazbatalarını aldılar.
AK Parti Arsuz’da 4 meclis üyesi çıkarmıştı.
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt ve Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal’la birlikte İskenderun Adliyesi Arsuz ilçe Seçim Kurulu Müdürlüğü’nde mazbatalarını alan Bedi Palta, Mevlüt Zeytun, Ali Hocaoğlu ve Mehmet Altun, mazbatalarını alarak göreve resmen başlamış oldular.
Arsuz’a devlet yatırımları ile önemli projeler kazandırmak için yola çıkan tecrübeli belediyeci AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, meclis üyelerine yeni dönemde başarılar diledi ve Arsuz halkının çıkarlarının her şeyin üstünde tutulduğu bir anlayışla hizmet edeceklerinden emin olduğunu söyledi.
Mazbatayı alırken buruk bir sevinç yaşadıklarını belirten AK Parti Arsuz Belediye Meclis Üyesi Mehmet Altun, halkın takdirine saygılı olduklarını, görev süreleri boyunca halkın çıkar ve menfaatlerini her şeyin üstünde tutacaklarını söyledi.
Altun, “muhalefet koltuğunda bile halkımıza en güzel hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Bunu herkes görecek” dedi.
Bedi Palta, Mevlüt Zeytun, Ali Hocaoğlu ve Mehmet Altun, AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt ve İlçe Başkanı Bünyamin Nal’a teşekkür ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet