Skip Navigation Links

Prime Mall AVM'den Sürprizler Dolu Günler Başladı

Prime Mall İskenderun AVM yönetimi İskenderunluları alışverişe teşvik etmek için kolları sıvadı.

Gündem   A+a-

Prime Mall AVM’den Sürprizler Dolu Günler Başladı

Prime Mall İskenderun AVM yönetimi İskenderunluları alışverişe teşvik etmek için kolları sıvadı. Prime Mall’in atağa kalktığını ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden AVM Müdürü Arzu Özerdem, “Ekibimle birlikte İskenderun’a yakışan şeyleri yapacağız” diye konuştu.
3 Aralık’ta Zeynep Dizdar imza günü, 75 TL alışverişe sürpriz hediyeler ve yıl başı öncesi de otomobil ve motosiklet çekilişi olan kampanyanın başlayacağını duyuran AVM Müdürü Arzu Özerdem, hafta sonu çocuk aktiviteleri ve kentte sosyal yaşama katkı sunucak her türlü aktiviteyi planlayarak görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını söyledi.

Yeni Yönetim Görev Başında
İskenderun’da sağlam bir yönetim kadrosu ile müşterilerin dikkatini çekmek istediklerini belirten Özerdem, düzenlenen toplantıda ekibine yeni dahil edilen Müdür Yardımcısı Mustafa Süzen, Yönetici Asistanı Aykut Arslan ve Yöneticisi Asistanı Nagihan Kahraman’ı basına tanıttı. Vatandaşların daha rahat alışveriş yapmalarını sağlayabilmek maksadıyla Ücretsiz müşteri servisi oluşturduklarını belirten AVM Müdürü Arzu Özerdem “Bir tanesi İsdemir’den, diğeri de İskenderun çarşı ve Prime Mall arasında hizmet veren iki hat oluşturduk. Günde ikişer ring yapıyorlar, sabah kuşağı ve öğleden sonra olmak üzere. Ayrıca hafta sonları cumartesi Pazar Antakya ile Prime Mall arasında sabah geliş, akşam dönüş şeklinde müşteri servisimiz var. Başladığından itibaren yoğun ilgiyle karışlandı. Bir dizi aktivite programı hazırladık.75 TL ve üzeri alışverişe sürpriz hediye veriyoruz. Aynı gün tarihle müşterilerimiz alışverişlerini yapıyor. Tek bir alışverişin de 75 lira şartı yok, aynı gün içinde farklı yerlerden yapılan alışveriş fişlerini danışma bankosuna ibraz ediyor ve anında bizim sürpriz küçük hediyelerimizden birini kazanıyor. 13 Aralık itibariyle de büyük yılbaşı kampanyamız devreye giriyor. Bir adet reklamlarda şehrin haylazı olarak lanse edilen Nissan otomobil veriyor olacağız. 5 tane de kanuni motosiklet, müşterilerimiz arasında yapılacak çekilişle sahiplerini bulacak. Yine 75 ve katları şeklindeki alışverişte her 75 TL’ye bir şans numarası verilecek. 15 Ocak 2011’e kadar devam edecek. Bunlarla yapılacak çekilişle şehrin haylazı olarak lanse edilen Nissan marka bir otomobil ve 5 motosiklet talihlilerine ulaşacak” dedi.
İskenderun’a Buz Pateni
3 Aralık’ta Zeynep Dizdar ile söyleşi ve imza günü tertip ettiklerini aynı zamanda, 14 Aralık’ta da Göksel’in geleceğini ifade eden Arzu Özerdem, bu imza gününde mini konser de olacağını hafta sonları ise devam edecek olan animasyon gösterileri ile müşterilerine farklı aktiviteler ile renkli bir Aralık ayı yaşatmayı hedeflediklerini söyledi. Prime Mall olarak müşteri portföyünün %6’lık kısmının Suriyeli müşterilerin oluşturduğunu ve bu oranın artması için de çalışmalar yaptıklarını kaydeden Özerdem, “AVM’ye özellikle Perşembe, Cuma ile Cumartesi günleri yoğun bir Suriyeli müşteri trafiğimiz oluşuyor. Biz daha fazla Suriyeli müşterinin tercih etmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Turizm acenteleriyle işbirliği yapıyoruz. AVM Müdür Yardımcısı Mustafa Süzen de, hafta sonu etkinliklerinin çocukların gelişimine, mutlu olmalarına yönelik olarak hazırladıklarına dikkat çekerek “Çocuklara hem eğitici, hem de eğlendirici aktivitelerimiz olacak. Okulların tatil olduğu dönemde de drama dersleri, sanat atölyesi gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz buraya ticari olarak bakmıyoruz. İskenderun’un yaşam merkezi olması için çalışıyoruz.” Diye konuştu. İskenderun’a AVM bodrumunda buz pateni pisti kazandıracaklarını da açıklayan Müdür yardımcısı Mustafa Süzen, kar yağmayan kent halkına böyle bir sürpriz yapmak istediklerini de sözlerine ekledi. Prime Mall AVM Yönetim Asistanı Nagihan Kahraman ise hizmet veren ekibi eğitine alacaklarını dönem dönem bu çalışmanın sürdürüleceğini aktararak tüm çalışanlarının kaliteli hizmet sunmaları için bir Prime Mall kültürü oluştarmak istediklerini belirtti. AVM kiralamadan sorumlu Yönetim Asistanı Aykut Arslan da, İskenderun’un hangi mağazalara, markalara ihtiyacı olduğunu çok iyi bildiklerinin altını çizerek “Onların hepsini Alışveriş Merkezimizde bir araya getirdik. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Şu an AVM’nin doluluk oranı %95” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet