Skip Navigation Links

İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 5 10.04.2019 Çarşamba günü Saat 09.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

İskenderun   A+a-

 İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR
 
İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 5 10.04.2019 Çarşamba günü Saat 09.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlanacak.
 
Gündem maddeleri ise şöyle:
 
G Ü N D E M:
 
1- Belediye Meclis Divan Katipliğine 2 adet asil, 2 adet yedek üyenin gizli oylama yapmak sureti ile seçilmesi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
2- Meclis Başkan Vekilliği görevini yürütmek üzere Meclis 1. Başkan Vekili ve Meclis 2. Başkan Vekilinin gizli oylama yapmak sureti ile seçilmesi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
3- Belediye Encümeninde görev yapmak üzere 3 adet üyenin gizli oylama yapmak sureti ile seçilmesi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
4- Plan ve Bütçe Komisyonu üye sayısının tespiti ve üye seçimi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
5- İmar Komisyonu üye sayısının tespiti ve üye seçimi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
6- İskenderun Körfez Katı Birliği Meclisinde görev yapmak üzere 1 adet asil, 1 adet yedek üyenin seçilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
7- Gayrimenkul Satış Komisyonunda görev yapmak üzere 1 adet asil, 1 adet yedek üyenin seçilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
8- Meclisin Tatil ayının belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.
 
9- Belediye Başkanlığının 2018 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi ile ilgili Strateji ve Geliştirme Müdürlüğü teklifi.
 
10- Denetim Komisyonu Raporu hakkında meclise bilgi verilmesi.
 
11- Belediyemizde çalışan kamu personeline Sosyal Denge Tazminatı ödenmesi, ödenecek tutar ile ilgili sözleşme içeriğinin belirlenmesi ve yetkili sendika ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalanması için Belediye Başkanı Mehmet Fatih TOSYALI’ya yetki verilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.
 
12- 05.12.2014 Tarih ve 157 sayılı meclis kararı ile yürürlüğe giren İskenderun Belediyesi Sosyal Yardım Yönetmeliğinin 10. Maddesi gereğince Değerlendirme Kurulunun oluşumu için her siyasi partiden birer üye seçilmesi ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü teklifi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet