Skip Navigation Links

Klasik acentacılık internete taşınıyor

Online rezervasyon konusunda, ülkemizin ilk firmalarından biri olan Global Access, 'Merlin Online Rezervasyon Sistemi'ni hayata geçiriyor.

Ekonomi   A+a-


Dünya genelinde 20'ye yakın otel toptancısı, Türk Hava Yolları Yurtiçi ve Yurtdışı Biletleri ile tüm IATA havayolları ve 80'nin üzerinde Düşük Maliyetli Havayolu( LCC ) şirketi, uluslararası araç kiralama firmaları, Havalimanı – Otel transfer firmaları başta olmak üzere, dünya seyahat endüstrisini 'online çatı' altında toplayan 'Merlin Online Rezervasyon Sistemi'; Seyahat Acentaları ve Bireysel Tüketicilere yönelik 2 ayrı kavram ile hizmet sunuyor.

Klasik acentacılığı, internete taşıyoruz

Proje ile klasik acentacılığı internet dünyasını taşıyacaklarını açıklayan Global Access Yönetim Kurulu Başkanı Selami Çelebioğlu, "Merlin sistemine dâhil olan acentalara; 4 farklı çözüm önerisi sunuyoruz. Acenta, isterse sadece üye olarak tüm ürünlere erişerek satın alma yapabilir. 'Whitelabel' çözümünü kullanmak isteyen üyemiz ise, kendine ait bir internet adresinden kendi logosuyla sistemdeki ürünlerin satışını gerçekleştirebilir. 'Private label' çözümünü kullanmak isteyen üyemiz olursa, kendi logosuyla birlikte kendi Sanal POS' unu kullanabilecek ve son kullanıcının muhatabı tamamen kendisi olacaktır. Veya diğer bir öneri olarak, acentaya, firmasına özel, tüm dataların kendisine ait olacağı, online seyahat satış sitesini kuracağız" diye konuştu.

Dünya markası olacağız

Dünya seyahat endüstrisini online çatı altında toplamayı hedeflediklerini anlatan Selami Çelebioğlu, 2010 yılı sonuna kadar, dünya genelindeki 3 binin üzerindeki acentayı sisteme katarak, yılda 100 binin üzerinde rezervasyon almayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Bilgi : 2004 yılında kurulan Global Access, kuruluşundan itibaren; yerel, bölgesel ve uluslararası platformlarda, turizm endüstrisi ürünlerini, internet üzerinden pazarlama doğrultusunda çalışma yapmaktadır. Global Access'in hedefi, merkezi rezervasyon sisteminde, dünya seyahat endüstrisindeki konaklama, rent acar, uçak, tren gibi tüm ürünleri, 'online çatı' altında toplamak ve ardından, teknolojinin getirdiği olanaklardan turizm endüstrisindeki ilgili herkesin yararlanmasını sağlamaktır. Merlin Online Rezervasyon Sistemi hakkında, www.BOOKinGLOBE.com adresinden bilgi alabilirsiniz.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet