Skip Navigation Links

Başkan Güven'den Kaymakam Sarı'ya Ziyaret

Başkan Güven'den Kaymakam Sarı'ya Ziyaret

Başkan Güven'den Kaymakam Sarı'ya Ziyaret

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediye binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninden sonra ilk ziyaretini, yeni hizmet binasına taşınan Arsuz Kaymakamlığına gerçekleştirdi.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediye Başkanlığını devraldıktan sonra, yeni hizmet binasına taşınan Arsuz Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Musa Sarı’ya hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Güven, “ Arsuz Kaymakamlığımızın yeni binasına taşınması vesilesi ile Sayın Kaymakamımız Musa Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretine geldik. İnşallah, güzel ilçemiz Arsuz’umuza iyi hizmetlerin sunulacağı bir merkez olacaktır. Bu hizmet binasının Arsuz’a hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizin daha çok gelişip kalkınması adına kaymakamlığımız başta olmak üzere bütün kurumlarımızla ve halkımızla her zaman işbirliği içerisinde olacağız,” ifadelerini kullandı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e yeni görevinde başarılar diledi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet