Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi Fizy’de Destek Bekliyor

Bu yıl 22. Düzenlenen Fizy Liselerarası müzik yarışmasına katılan , Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi destek bekliyor.

Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi Fizy’de Destek Bekliyor

Magazin   A+a-

29-30 Mart tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşen Fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışmasına katılmaya hak kazanan Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi, İskenderunlulardan oylarıyla destekleme çağrısında bulundu.
 
Okul Müdürü Halil Kaya İskenderun’u temsilen 22. Fizy Liselerarası müzik yarışması elemelerine katılarak büyük başarı sağladığını belirterek “Okulumuz Müzik Grubu, daha önceki yıllarda da ulusal müzik yarışmalarına katıldı. Özellikle 2015 ve 2017 yıllarında Vodafone Liseler Arası Müzik Yarışmasına katıldı. Bu kez 29-30 Mart tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen elemelerde okulumuzun müzik grubu, Şebnem Ferah’ın Yalnız adlı parçasıyla yarışmalara katılma hakkını kazanarak bizi onurlandırdı. Fizy 22. Liselerarası müzik yarışmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yarışmada desteğini esirgemeyen "Mavi Belge" firmasına müteşekkirim” dedi.
 
Yarışmalara katılarak ilk basamağı atlattıklarını, bundan sonrasının daha önemli olduğunun altını çizen Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Halil kaya “Böylesine güzel organizasyonlarda Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi olarak katılmaktan gurur duymaktayız. Gençlerimiz kültürel etkinliklerde yeteneklerini sergileme şansı bulmaktadır. İskenderun’umuzu ulusal bir platformda tanıtma fırsatı bulmaktan da çok mutluyuz. Bu mutluluğumuzu ve gururumuzu siz değerli İskenderunlularla paylaşmak istedik. Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Grubunu desteklemek için sizlerin de oylarınızı bekliyoruz.
Oy kullanabilmek için http://fizy.org/video/hataybedii_sabuncu_guzel_sanatlar_lisesi/crazy yalnız adlı lingi tıklayıp oy vermelerini bekliyoruz. Bu oylama İskenderun’umuz açısından çok önemlidir” eklinde destek çağrısında bulundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş