Skip Navigation Links

Uyuyan Dev Gözcüler’i Uyandıracağız!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi ama yankıları, kazananların sevinci devam ediyor. .

Uyuyan Dev Gözcüler’i Uyandıracağız!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Gözcüler’in vefasına, düzenlediği eğlence ile teşekkür eden Muhtar Züher Ekenel:
 
Uyuyan Dev Gözcüler’i Uyandıracağız!
 
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi ama yankıları, kazananların sevinci devam ediyor.
Hatay’ın Arsuz ilçesinin nüfus yoğunluğu en fazla mahallelerinden Gözcüler’de tarihi farkla seçimi kazanarak muhtar seçilen Züher Ekenel, düzenlediği teşekkür eğlencesinde mahalle halkına unutulmaz bir gece yaşattı.
Azaların tek tek anons edilerek sahneye davet edildiği gecede, son olarak İzmir Marşı eşliğinde Muhtar Züher Ekenel anons edilince tüm salon dakikalarca ayakta alkışladı.
Züher Ekenel, her zaman başarısında önemli pay sahibi olan eşi Edibe Ekenel ve kardeşleri Tugay ve Değer Ekenel’le birlikte mahalle halkına düzenledikleri teşekkür eğlencesinde kusursuz ev sahipliği yaptılar.
Ekenel ailesinin babası Celalettin Ekenel ile annesi Zehra Ekenel, evlatları Züher Ekenel’in başarısından o kadar mutlu ve keyiflilerdi ki, hem misafirleriyle ilgilenerek teşekkür ettiler hem de bol bol eğlendiler.
Gökmeydan Mahalle Muhtarlığına seçilen Eşref Karayün, Höyük Mahallesi Muhtarlığına ikinci kez seçilen Rıdvan Dural ve İskenderun Numune Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ethem Ayseki, Gözcüler Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Yazar’ın da katıldığı teşekkür eğlencesi, Gözcüler Mahallesi’nin mutlu, huzurlu, bereketli yarınlarının, birlik ve beraberliğin habercisi gibiydi.
Gökmeydan ve Höyük Mahalle Muhtarları Eşref Karayün ve Rıdvan Dural, sahneye davet edildikleri gecede Züher Ekenel’i seçerek doğru tercih yapan Gözcüler halkını tebrik ettiler.
Höyük Mahallesi Muhtarı Rıdvan Dural, yaşanan sel felaketinde yıkılan Höyük ve Gözcüler Mahallelerini bağlayan köprünün en kısa sürede Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını belirterek, “Aramızdaki gönül köprüsünü yaptıracağız” mesajını verdi.
İşletmeciliğini kardeşleri Tugay ve Değer Ekenel’le birlikte yaptığı Green Park Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nda teşekkür eğlencesi düzenleyen Gözcüler Mahallesi Muhtarı Züher Ekenel, ‘Uyuyan Dev’ olarak nitelendirdiği Gözcüler Mahallesi’ni uykudan uyandırma hedefine dikkat çektiği konuşmasında, beş yıllık süreçte vaat ettikleri tüm projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarının sözünü verdi.
Züher Ekenel, yürüttüğü profesyonel seçim kampanyasında kendisine yol arkadaşlığı yapan Azaları Aydın Tümkaya, Süleyman Özdemir, Nesim Dik, Mehmet Altun, Uzay Avlar, Şahin Avlar, Ali Kırar, Müzeyyen Deniz Berkyürek’le birlikte mahalle halkının huzuruna çıkarak, seçim çalışmaları süresince anlattığı vaatlerini bir daha sıraladı ve yapacaklarının sözünü verdi.
Uzun yıllardır Gözcüler Mahallesi’nde muhtar gibi hizmet ederken, mahalle halkı tarafından muhtar olarak seçilen Züher Ekenel, Gözcülerspor Kulübü’nde üstlendiği görevler, fedakarlıkları, okulların eksiklerinin giderilmesi için gösterdiği çabaları, halkın sorunlarının çözüme kavuşturulması için verdiği mücadelelerle tanınıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uyuyan Dev Gözcüler’i Uyandıracağız! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet