Skip Navigation Links

Yükseliş Koleji'nden Bakan Ziya Selçuk'a Ziyaret

Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem,

Yükseliş Koleji'nden  Bakan Ziya Selçuk'a Ziyaret

Eğitim   A+a-

Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u bakanlıktaki makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Nuri Üysen tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim alanında yaptığı reformların Türkiye'nin geleceğine sunacağı katkıya dikkat çekilerek, reformların başarolı olması için her türlü katkı ve desteğin verileceği vurgulandı. Nuri Üysen, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü'nde yine bu reformlara uygun olarak yapılan bilim ve fen yatırımları, Stem laboratuvarları hakkında bilgiler verdi.
Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen, Hatay'ın ilk ve tek planeteryum'unun eğitimde büyük bir hizmet olduğuna dikkat çekti ve Yükseliş Koleji öğrencilerinin yanı sıra Hatay'daki onlarca devlet okulu öğretmen ve öğrencisinin okulu gezerek, planeteryum'da bilim ve uzay teknolojisi konusunda tecrübe yaşadığını söyledi. Nuri Üysen tarafından Bakan Ziya Selçuk'a kabartmalı Osmanlı Tuğrası tablosu hediye edildi. Bakan Selçuk, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet