Skip Navigation Links

Duduoğlu'ndan Türkoğluna Anlamlı Ziyaret

31 Mart Mahalli idareler gene seçiminde Hatay’ın Dörtyol ilçesinde cumhur ittifakı adayı

Duduoğlu'ndan Türkoğluna Anlamlı Ziyaret

Politika   A+a-

31 Mart Mahalli idareler genel seçiminde Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Cumhur İttifakı adayı MHP’li Fadıl Keskin belediye başkanlığı yarışını kazanmıştı.
 
Millet ittifkanın iyi partiden Dörtyol belediye başkan adayı Metehan duduoğlu il seçim kuruluna itirazda bulunmuş oyların yeniden sayılmasını istemişti.
 
İtiraz süreci devam ederken önemli bir gelişme yaşandı millet ittifakı İYİ PARTİ' den Dörtyol belediye başkan adayı Metehan duduoğlu AK PARTİ Hatay milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nu ziyaret etti.
Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun sosyal medya hesaplarından duyurduğu ziyaretlere ilişkin ayrıntılar şöyle :
 
Millet İttifakı Dörtyol Belediye Başkan Adayı, Kıymetli Metehan Duduoğlu Kardeşim, Dörtyol'daki Ofisimize Nezaket Ziyaretleri İle Bizleri Onurlandırdılar.
Milli Mücadele'de İlk Kurşun, İlk Direnişin Payitahtı Olan Dörtyol'umuzda Büyük Bir Demokratik Olgunluk, Karşılıklı Hoşgörü, Anlayış Esasında ve Tatlı Bir Siyasi Rekabet İçinde Bir Seçim Süreci Yaşadık.
 
Bu Seçim Sürecinin Sağlıklı Bir Şekilde Tamamlanmış ve Bir Vatandaşımızın Dahi Tırnağına Zarar Gelmemiş Olması Bizim İçin Bir Mutluluk Vesilesidir. Zira Hiçbir Makam, Yaradan'ın Emaneti Saklı Bir Cevheri Olan İnsan'dan Daha Değerli Değildir, Olamaz da.
Seçim Günü ve Sonrasında; Tüm İttifakların ve Siyasi Partilerin Hukuk Çerçevesinde İlçe/İl Seçim Kurullarına ve YSK'ya İtirazda Bulunması Tartışmasız Bir Haktır. Bu Hakka Saygı Duyulmalıdır.
Tarafsız ve Bağımsız Türk Yargısının Mensupları, Yasalar Çerçevesinde Seçimle İlgili İtirazları Hakkaniyetten Şaşmadan Değerlendirmeye Almaktadır. Ve Türk Yargısına Karşı Güvenimiz Tamdır.
 
Bu Bağlamda Millet İttifakı Dörtyol Belediye Başkanı Adayı Metehan Duduoğlu Kardeşimizin 31 Mart Seçimi Sonrası En Doğal ve Hukuki Hakkı Olan İtiraz Hakkını Kullandığı Süreçte, Bazı Kimselerce Şahsımıza ve Şahsımızın Temsil Ettiği Cumhur İttifakı ve Misyonuna Yönelik Haketmediğimiz, Yakışıksız Slogan, Hakaret ve İthamların Muhatabı Olduk.
Şahsımıza ve Şahsımızın Temsil Ettiği Misyona Yönelik Gerçekleşen Küfür, Hakaretlerden Ötürü Müteessir Olduğunu İfade Eden Kıymetli Metehan Duduoğlu Kardeşime Gönülden Teşekkür Ediyorum.
 
Yasal Çerçevede İtirazlar Devam Ederken, Sürecin Nihayetinde Dörtyol'un Şehr'ül Emini Kim Olursa Olsun, Başımızın Tacıdır ve Kazanan Dörtyol'dur.
 
Acısında, Tatlısında, Düğününde, Yasında Hep Bir Arada Olduğumuz Kıymetli Hemşehrilerimizle Biriz, Beraberiz ve Kardeşiz, Dörtyol'u da Toplumsal Uzlaşı, Hoşgörü ve Kardeşlik Hukukuyla Birlikte Yücelteceğiz.
 
31 Mart Seçimlerimizin Tahakkuk Edecek Sonuçla Birlikte İlçemiz, İlimiz ve Ülkemiz İçin Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum.
Saygın Kişiliği İle Metehan Duduoğlu Kardeşime Demokratik Olgunluk ve Tatlı Bir Rekabetle Sonuçlanan Seçim Süreci İçin Hassaten Teşekkür Ediyor, Hangi Parti yada İttifaka Oy Vermiş Olursa Olsun, Tüm Hemşehrilerimizi Saygı, Sevgi ve Muhabbetlerimizi Sunuyoruz.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet