Skip Navigation Links

Bir İskenderun Klasiği..

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Hatay'ın 2010 yılıe en'leri töreni Antakya Savon Otel'de gerçekleştirildi.

Ekonomi   A+a-

 
 
Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Hatay'ın 2010 yılıe en’leri töreni Antakya Savon Otel’de gerçekleştirildi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Salih Güder, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in katıldığı törende yine bildiğimiz klasik görüntüler yaşandı
Vergi ve ihracat rekortmeni İskenderun’lu sanayiciler, bu kez de En f azla prim ödeyen ilk 10 işveren, ek istihdam yaratan ilk 5 işveren arasında yine İsdemir Nursan Şirketler Grubu, Tosyalı Holding, Yazıcı Demir Çelik A.Ş. Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş., temsilcileri platforma çıkarak ödüllerini bir kez daha gururla aldılar.
İsdemir Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Okutan, Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Tosyalı, Yazıcı Demir Çelik A.Ş. Genel Müdürü Osman Gözükara, Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş. Temsilcisi Mevlüt Özer, gurur tablosu oluşturdukları her törende olduğu gibi yine bir kez daha ödüllerini Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın elinden aldılar.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet