Skip Navigation Links

Gözcüler'de İndirim'li Mükemmel Tesis..

Gözcüler Beldesi'ne kazandırılan sosyal tesis, yaz sezonu başından bu yana vatandaşın ikinci adresi oldu..

Ekonomi   A+a-

Gözcüler’de İndirim’li Mükemmel Tesis..
Arsuz yöresinin en hızlı gelişen beldesi şüphesiz ki Gözcüler..
Gözcüler Beldesi’ne kazandırılan sosyal tesis, yaz sezonu başından bu yana vatandaşın ikinci adresi oldu..
 
 
Green Park İndirim Sosyal Tesisleri bünyesinde, düğün salonu, lokanta, kapalı ve açık kafeterya, havuz başı canlı müzik, çocuk parkları, spor aletleri ve çocukların vazgeçemediği trombolin bulunuyor. Geniş bir alana sahip olan İndirim Sosyal Tesisleri, özellikle akşam saatlerinde sıcaktan bunalan vatandaşların akınına uğruyor.
 
 
Düğün salonu olarak tasarlanan kapalı alan, gelin-damat dinlenme odası, geniş mutfağı ve ferah oturma alanlarıyla bölgenin en teferruatlı salonu olarak hizmet verirken, aynı zamanda seminer, konferans ve çeşitli toplantılar için de tahsis ediliyor.
Her gece havuz başı canlı müzik dinletisinin de yapıldığı tesiste, anne-babalar müziklerini keyifle dinlerken, çocuklar da istedikleri oyun alanında çılgınlar gibi eğlenebiliyorlar.
 
 
Sadece Gözcüler Beldesi’nden değil hemen hemen tüm belde ve köylerden vatandaşların vakit geçirmek için uğradıkları İndirim Sosyal Tesisleri, her bütçeye uygun fiyat politikasıyla da takdir topluyor.
 
 
Green Park İndirim Sosyal Tesisleri İşletmecisi Züher Ekenel, yoğun uğraşlar sonucu hizmete giren tesiste, her şeyi planlamaya çalıştıklarını söyledi. 7’den 70’e herkesin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak planlama yaptıklarına dikkat çeken Ekenel, düğün salonunun sadece mutlu günlerin kutlandığı bir salon olarak anılmasını istemediğini belirterek, her türlü konferans, seminer ve toplantılara da salonu tahsis ettiklerini ifade etti.
 
 
Sağlık taramaları ve çevre beldelerden de katılımların yoğun olduğu etkinlerde tesisin özel bir önem kazandığına dikkat çeken Züher Ekenel, “Arsuz yöresinde böylesi kapsamlı bir tesis kazandırılması bizler için de gurur kaynağı oldu. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. İleriki yıllarda tesisin önemi daha iyi anlaşılacaktır” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet