Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kocatepe’li Kadınlar Şahutoğlu’nu Dualarla Karşıladı

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, seçime bir gün kala

Kocatepe’li Kadınlar Şahutoğlu’nu Dualarla Karşıladı

Politika   A+a-

Kocatepe Mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısında dualarla karşılandı. Mahalledeki kadınların, Şahutoğlu’nun başarısı için ellerini semaya kaldırıp dualar etmesi CHP Heyetini duygulandırdı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, belediye meclis üyesi adayları ile partililerin katılım gösterdiği açık hava toplantısına, Kocatepe Mahallesi sakinleri de oldukça yoğun ilgi gösterdi.
Yüzlerce kişinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Savaş, 1 Nisan sabahı Yılmaz Şahutoğlu ile birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.
Sloganlar ve alkışlarla konuşmasına başlayan CHP Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yağmurlu bir havada geldikleri mahallede bir anda güneş açmasını 31 Mat’ın müjdeleyicisi olarak değerlendirirken; “Yağmurlu bir atmosferde geldik ama sizlerin coşkusuyla Kocatepe'nin semalarına mutlu bir güneş geldi. Bu 31 Mart’ın da apaydınlık bir İskenderun, bir Hatay, bir Türkiye'nin müjdeleyicisi olduğunu söylüyor. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz” diye konuştu.
Tepe mahallelerinin sıkıntılarını çok iyi bildiklerini kaydeden Şahutoğlu; “Bu mahallelerimiz ne yazık ki İskenderun Belediyesi anlamında üvey çocuk muamelesi gördü. Tepelerimiz ile birlikte İskenderun’a yeni katılan beldelerimiz de hizmet anlamında ne yazık ki üvey çocuk muamelesi gördüler. Buralarda birçok dostumuzla, kanaat önderlerimizle, muhtarlarımızla yani sizlerle en çok diyalog içerisinde olan adaylardan biriyim. Bu bölgenin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu bölgenin sıkıntılarına, eksiklerine ciddi manada vakıf durumundayız. Bunların giderilmesi noktasında çok güçlü bir iradenin hatta pozitif ayrımcılığın içerisinde yer alacağımızı bilmenizi istiyorum.
İskenderun'a ivme kazandıracak projeleri mutlak suretle elbirliği ile hayata geçireceğiz. Tepe mahallelerimizin kılcal damarlarına gireceğiz, buraların ihtiyacı olan her neyse onların giderilmesi noktasında her daim yanınızda yer alacağız.
Yarın sandık başına gidiyoruz. Bu şehri geleceğe taşıma, bu şehirde eksik kalan hizmetleri yerine getirme adına sizden benim bir ricam var. Büyükşehir’de de, İskenderun Belediyesi’nde de aynı yapıya, aynı yönetime destek vermenizi istiyorum. Büyükşehir’de Lütfü Savaş başkanımıza, burada da bize sahip çıkmanızı istiyoruz. Bu Güç Birliği ile İskenderun’umuzu mutlu yarınlara sizlerle birlikte taşıyacağız.
31 Mart hepimizin, İskenderun’umuzun, Hatay’ımızın, ülkemizin zaferi olacak. Allah'ın izni sizlerin desteğiyle İskenderun kazanacak, Hatay kazanacak, kardeşlik kazanacak, barış kazanacak, huzur kazanacak” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş