Skip Navigation Links

Akçalı’da Yumurta Bayramı Coşkusu…

Hatay’ın Arsuz ilçesinde yüzyıllardır kutlanan Yumurta Bayramı, bu yıl da coşkulu geçti.

Akçalı’da Yumurta Bayramı Coşkusu…

Arsuz   A+a-

Barış ve kardeşlik için tokuşturulan yumurtalar, kıyasıya neşeli rekabetlere sahne oldu.
Hava muhalefetine rağmen yoğun ilginin olduğu Yumurta Bayramı’nın ilk kutlama töreni, Arsuz ilçesinin en etkin sivil toplum kuruluşlarından Gökpınar Zeytindalı Derneği’nin kahvaltı programında yaşandı.
 
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, geleneksel panayır alanında gezerek halkın bayramını kutladılar, esnaflara hayırlı işler dilediler.
 
Bayramlaşma programında belediye başkan adayları yumurta tokuşturma seramonisinde kıyasıya yarıştılar.
Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, yumurta tokuşturma seramonisinde rakiplerini bir bir yendiler.
Barış ve kardeşliğin hakim olduğu Arsuz coğrafyasının en önemli geleneklerinden birisi olan Yumurta Bayramı’nda, coşku büyüdü, kardeşlik güçlendi ve halkın AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ile Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a ilgisi ve desteği seçimin sonucuna ilişkin önemli mesajlar verdi.
Panayır alanında halkla ve esnafla biraraya gelen AK Parti ekibi, esnaflardan alış veriş yaptılar, şakalaştılar ve sonra da Akçalı Eski Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu’nnu evine misafir oldular.
Ali Sabahoğlu’nun evinde neşeli sohbetler yapan AK Parti ekibi, güzel bir gün geçirmenin keyfini çıkardılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet