Skip Navigation Links

Yumurtalar Barış ve Kardeşlik İçin Tokuşturuldu…

Gökpınar Zeytindalı Derneği Birleştirici Güç Oldu…

Yumurtalar Barış ve Kardeşlik İçin Tokuşturuldu…

Arsuz   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesinde yüzyıllardır kutlanan Yumurta Bayramı, bu yıl da coşkulu geçti.
Barış ve kardeşlik için tokuşturulan yumurtalar, kıyasıya neşeli rekabetlere sahne oldu.
Hava muhalefetine rağmen yoğun ilginin olduğu Yumurta Bayramı’nın ilk kutlama töreni, Arsuz ilçesinin en etkin sivil toplum kuruluşlarından Gökpınar Zeytindalı Derneği’nin kahvaltı programında yaşandı.
Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Serdal Gökpınar ve yönetim kurulunun hazırladığı kahvaltı ve bayramlaşma programına, Akçalı Mahallesi halkı yoğun ilgi gösterdi.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, DSP Arsuz Belediye Başkan Adayı Cafer Özenir, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, DSP Arsuz İlçe Başkanı Ali Kaya, siyasi partilerin meclis üyeleri, kurum ve kuruluşların başkan ve yöneticileri ve daire müdürleri, Gökpınar ailesi ve mahalle halkının katıldığı kahvaltı ve bayramlaşma programı coşkulu geçti.
Bayramlaşma programında siyasi partilerin belediye başkan adayları yumurta tokuşturma seramonisinde kıyasıya yarıştılar.
Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, yumurta tokuşturma seramonisinde rakiplerini bir bir yendiler.
Barış ve kardeşliğin hakim olduğu Arsuz coğrafyasının en önemli geleneklerinden birisi olan Yumurta Bayramı’nda, yine adından da anlaşılacağa üzere Gökpınar Zeytindalı Derneği, ilçenin tüm renklerini ve güzelliklerini birleştirerek yerel seçimin bir gün öncesinde birleştirici gücünü gösterdi.
Neşe ve mutluluğun hakim olduğu bayramlaşma programının sonunda güzel bir bayram fotoğrafı verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet