Skip Navigation Links

Şahutoğlu Meydan Mahallesinde Konuştu “Zafere Birlikte Yürüyoruz”

İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu,Meydan Mahallesinde coşkuyla karşılandı.

Şahutoğlu Meydan Mahallesinde Konuştu “Zafere Birlikte Yürüyoruz”

Politika   A+a-

Meydan Mahallesinde coşkuyla karşılanan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, mahalle sakinlerine gördüğü ilgi ve samimiyet nedeniyle teşekkür ederken; “Zafere birlikte yürüyeceğiz, kazanacağız” dedi.
Havai fişeklerin geceyi aydınlattığı, miting havasında geçen Meydan Mahallesi açık hava toplantısına, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi, İyi Parti İlçe Başkanı Zafer Kıvrak ve yönetimi, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve kalabalık halk topluluğu katıldı.
CHP ve İyi Parti İlçe Başkanlarının açılış konuşmalarını yaptığı buluşmada daha sonra söz alan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, ülkenin içerisinde bulunduğu durumdan söz ederek, kurtuluşun yerel yönetimlerden başlayacağını vurguladı.
Daha sonra alkışlar ve zılgıtlarla konuşmasına başlayan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Teşekkürler Meydan Mahallesi, iyi ki varsınız. Zafere birlikte yürüyeceğiz, kazanacağız” dedi.
Herkese Birinci Sınıf Vatandaş Olarak Bakacağız
İskenderun’u ortak akılla yönetmenin gayreti içerisinde olacaklarının sözünü veren Şahutoğlu; “İskenderun’umuz; Türkiye’mizin de dünyanın birçok ülkesi için de son derece jeostratejik konuma sahip bir kenttir. Dolayısıyla bu kenti yönetmeye talip zihniyetler; bu şehirde yaşayan bütün unsurları, doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi kim ve nereden gelirse gelsin, ne düşünüyor, neye inanıyor olursa olsun, 72 millete aynı nazarla bakan ve Yunus Emre’nin ifade ettiği gibi yaradılanı Yaradan’dan ötürü baş tacı eden bir zihniyet olmalıdır. Mutlak surette yüreğinde bunu hissetmeli ve yaşatıyor olmalıdır. O yüzden biz bu şehrin 45 Mahallesine ve 250 bin insanına birinci sınıf vatandaş, hizmetlerden faydalanmaya layık çok değerli yurttaşımız gözüyle bakacağız. Bu yönde bu şehirdeki her insana ve her mahalleye eşit, adaletli, hakkaniyetli bir hizmet getirmenin ciddi bir gayreti ile hareket edeceğiz.
Herkesin rahat ulaşabildiği, ulaşırken de hizmetleri alma noktasında iyi niyetle karşılandığı, yapıcı bir iradeyi karşısında görebileceği bir İskenderun Belediyesi yönetimi vaat ediyoruz. Mücadelemiz mutlu ve huzurlu bir kent, mutlu ve huzurlu bir İskenderun yaratana kadar devam edecek. Mücadelemiz sizlerle birlikte el ele ve omuz omuza devam edecek.
Şehrimizi Ortak Akılla Yöneteceğiz
Şehri sizlerle, kanaat önderleriyle, iş insanlarımızla, üniversitemizle kısacası bütün unsurlarımızla birlikte, ortak akılla yöneteceğiz. Bu şehrin geleceğinde hepimizin ortak katkısı olacak, bundan kimsenin kuşkusu olmasın.
31 Mart'ta sizden bir ricam var. Sandık başına giderken, İskenderun ve Büyükşehir Belediyelerini ‘Millet İttifakı’ çatısı altında birleştirme, aynı iradeye, aynı ekibe teslim etme adına bir tercih yapmanızı sizlerden diliyoruz. İskenderun’da bize, Büyükşehir Belediyesinde de Lütfü Savaş Başkanımıza destek istiyoruz sizden. Destek sizden hizmetin alası bizden olacak.
İskenderun Belediyesi’ne 31 Mart gecesi Millet İttifakının sancağını dikeceğiz. Sizleri 31 Mart gecesi bu zaferi kutlamak için Anıt Alanına şimdiden davet ediyorum. Bu zafer hepimizin olacak. Kazanan İskenderun olacak, Hatay olacak, kardeşlik olacak, özgürlük olacak, barış olacak” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet