Skip Navigation Links

Hacıahmetli Necim Bozkurt’ta Birleşti…

Hacıahmetli Necim Bozkurt’ta Birleşti…

Hacıahmetli Necim Bozkurt’ta Birleşti…Web
TV

Arsuz   A+a-

 AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, desteklerini açıklayan Hacıahmetli halkına ve ardından Karaağaç Mahallesi’nde Mehmet Çalışkan’ın evinde düzenlenen toplantıya katılarak teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Hacıahmetli Necim Bozkurt’ta Birleşti…
 
Hatay’ın Arsuz ilçesi seçime birkaç gün kala kararını veriyor. AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı tecrübeli belediyeci Necim Bozkurt, ilçe halkıyla kurduğu gönül bağıyla seçime emin adımlarla ilerlerken, Hacıahmetli Mahallesi’nde düzenlenen toplantı sonuca yönelik önemli mesajlar verdi.
 
Hacıahmetli halkının Necim Bozkurt’un etrafında kenetlendiği mesajının verildiği toplantıda, ev sahibi Hacıahmetli Mahallesi Muhtarı İsmail Kıra ve onlarca mahalle sakini Arsuz Belediye Başkanı olarak Necim Bozkurt’u ilan etti.
 
Halkın teveccühüne, verdiği desteğe teşekkür ziyaretinde bulunan Ak Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, seçime birkaç gün kala ‘Başkan’ gibi karşılandı ve dualarla uğurlandı.
 
Coşkuyla ve muhabbetle bağırlarına bastıkları Necim Bozkurt’un başkanlığını ilan eden vatandaşlar, 31 Mart akşamının zaferini şimdiden kutladı.
 
CHP’nin kalesi mahallelerden birisi olması özelliğini taşıyan Hacıahmetli, kararını AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt ve HBB Adayı İbrahim Güler’den yana vererek, bugüne kadar ihmal edilmiş sorunlarının çözümü için önemli bir adım attı.
 
Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, halkın coşkusuna teşekkür etti ve tüm mahallelerin sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için çalışacağının sözünü verdi.
 
Başkan Bozkurt ve kalabalık mahalle sakinleri, mahallede yürüyüş yaparak halkı selamladılar ve Arsuz’da iktidar yürüyüşünün zaferini kutladılar.
 
 
Muhteşem Bir Gözcüler Ziyareti…
 
Başkan Bozkurt, coşkulu geçen Hacıahmetli programının ardından Gözcüler Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Adayı Necim Bozkurt, bir süre seçim ofisinde oturarak vatandaşlarla sohbet etti.
 
 
Karaağaç’tan Tam Destek!
 
Yoğun programının Karaağaç bölümünde İşadamı Mehmet Çalışkan’ın evine konuk olan AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, aile bireyleri ve mahalle sakinlerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
İşadamı Mehmet Çalışkan, bugüne kadar sorunlara çözüm üretemeyen anlayışa değil, projelerle, yatırımlarla ilçenin önünü açacak adımlarla yola çıkan Necim Bozkurt’u desteklediklerini açıkladı.
 
Halkın ilgisinin tüm mahallelerde artarak devam ettiği için mutlu olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, bugüne kadar ihmal edilmiş tüm sorunları çözüme kavuşturacak adımları atacaklarının sözünü verdi.
 
Toplantının sonunda ise Mehmet Çalışkan, ailesi ve mahalle sakinleri tecrübeli belediyeci Necim Bozkurt’un elini kaldırarak açık desteklerini ifade ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hacıahmetli Necim Bozkurt’ta Birleşti… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet