Skip Navigation Links

OSB'nin projesine Bakan Ergin desteği..

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Adalet Bakanı Hatay Milletvekili Sadullah Ergin'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerind

Ekonomi   A+a-

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Adalet Bakanı Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İskenderun OSB Başkanı Çetin Kaya Bakan Ergin’den projelerine destek istedi.
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Başkan Çetin Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Gözükara, Sedat Uysal, Uğur Ateş ve Mustafa Tosyalı OSB Müdürü Ahmet Dokgöz Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte makamında ziyaret etti. İskenderun OSB Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Kaya ve beraberindeki heyet Bakan Ergin’e Organize Sanayi Bölgesinde düşünülen projeler ile ilgili bilgiler verdi.
OSB Başkanı Çetin Kaya’nın projelerine destek istediği Adalet Bakanı Sadullah Ergin ise, Hatay’ın kalkınmasına, gelişimi konusundaki projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını vurguladığı, ancak yapılması planlanan projelerin de bir dosya olarak kendilerine iletilmesi durumunda hemen harekete geçeceklerini söylediği belirtildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet