Skip Navigation Links

Bugünün Çocukları Yarınlar İçin Fidan Dikti

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Yükseliş Koleji el ele vererek Orman Haftasında onlarca Fidan dikti.

Bugünün Çocukları Yarınlar İçin Fidan DiktiWeb
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Yükseliş Koleji el ele vererek Orman Haftasında onlarca Fidan dikti. İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğinde 126 adet fidan dikildi. Merkez bahçesinin her yerini ağaçlandıran öğrenciler yarınlarda nefes aldıran alanlar yaratmak için kolları sıvadılar.
 
5’erli gruplar halinde fidan diken öğrenciler toprakla buluşmanın ve yeni bir canlıya hayat vermenin heyecanını birlikte yaşadılar. Diktikleri ağaçlara uygun gördükleri isimleri veren öğrenciler hem eğlendiler hem de doğanın önemini bir kez daha öğrendiler.
 
Orman Haftası dolayısıyla gerçekleşen fidan dikimi üzerine açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin konuşmasında şu ifadeleri kullandı;
 
“ Bugünün gençlerine yarınları aşılamak bizlerin en büyük görevi, bizler de Orman Haftasını bir vesile sayarak yarının sahipleriyle birlikte onlarca fidan dikerek hem bir farkındalık yaratmak hem de doğa bilincini çocuklarımıza aşılamak istedik. Bu güzel ve anlamlı gün için öncelikle Yükseliş Okulları İskenderun Kurucusu Sayın Nuri Üysen’e, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ve Yükseliş Koleji İlkokul Müdüresi Canset Ciminliye, İskenderun Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bugünün Çocukları Yarınlar İçin Fidan Dikti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet