Skip Navigation Links

Şahutoğlu, Vatandaşların Desteğiyle Gücüne Güç Katıyor

Görenler Sarılmaya Koştu!

Şahutoğlu, Vatandaşların Desteğiyle Gücüne Güç Katıyor

Politika   A+a-

 Kentimizde bir belediye başkan adayı tarafından mahallelerde ilk kez gerçekleştirilen saha çalışmalarında mahalle sakinlerinin büyük teveccühüyle karşılanan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Barbaros, Cumhuriyet ve Piri Reis Mahallelerinde basmadık yer bırakmadı.
Sabah saatlerinde Piri Reis Mahallesinden başlayarak tüm sokakları, Cumhuriyet ve Barbaros mahallelerine kadar tek-tek gezen Şahutoğlu, esnafları da ziyaret etti, kendisini kapıda karşılayan mahalle sakinleriyle kucaklaştı.
“Martın sonu bahar Yılmaz Başkan. Sizinleyiz, baharı birlikte karşılayacağız” diyerek açık desteklerini gösteren mahalle sakinleri alkışlarla ve zılgıtlarla CHP Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun seçim şarkısına eşlik etti.
Duygu Seli Coşkuyu Arttırdı…
Özellikle yaşlı kadınların Şahutoğlu’na sarılarak başarısı için dua etmeleri, Şahutoğlu ve ekibini çok duygulandırdı.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Dr. Muhsine Korkmaz ve yönetimi, Piri Reis Mahallesi Muhtarı Sabit Dreyfioğlu, belediye meclis üyesi adayları ve kalabalık partili topluluğunun eşlik ettiği mahalle yürüyüşü renkli görüntülere de sahne oldu.
Kimi vatandaşlar balkonlarından, kimileri de CHP Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun yanına gelerek, ellerinde ay-yıldızlı Türk Bayrağımız ve CHP’nin altı oklu bayrağını sallayarak desteklerini ve sevgilerini gösterdiler.
Çocukların da büyük ilgi ve sevgi gösterdiği Başkan Adayı Şahutoğlu, mahalle sakinlerinin gösterdikleri samimi kucaklamayla güçlerine güç kattıklarını ve bu güçle yürüyüşlerine devam ettiklerini vurguladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet