Skip Navigation Links

Güler: Samandağ halkını çantada keklik görenler gelsin bu tabloyu görsün

Samandağ'da Değişimin Ayak Sesleri

Güler: Samandağ halkını çantada keklik görenler gelsin bu tabloyu görsün

Politika   A+a-

Samandağ, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler’i bağrına bastı.
 
“Savaş bitecek, Hatay Gülecek ” sloganlarıyla Samandağ'da yer yerinden oynadı. Seçimlere 3 gün kala çalışmalarını ilk günkü heyecan ve kararlılıkla devam ettiren Büyükşehir Başkan adayı İbrahim Güler, Samandağ'da gerçekleştirilien mitingteki kalabalığın görkemi ve coşkusu karşısında; "Samandağ değişim istiyor. Samandağ halkını çantada keklik görenler gelsin bu tabloyu görsün. Kendisine oy verenlerin aklıyla alay edenleri bu millet 31 Mart'ta sandığa gömecek"
 
Güler’in büyük sevgi gösterileriyle karşılandığı Samandağ mitingine, AK Parti Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdülkadir Özel, Hüseyin Yayman, Cumhur İttifakı Samandağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Süt ve teşkilat mensupları katıldılar. Cumhurun kadroları konuşmaya başlamadan önce halkın arasına girerek, selamlaştı. Cumhur İttifakı’na sımsıkı sarılan Samandağ halkının sevgi gösterileri görülmeye değerdi.
 
Samandağ İbrahim Güler İçin Kenetlendi
 
Samandağ mitinginde halkın teveccühünden ziyadesiyle memnun olduğu görülen Güler, "Rabbim bu coşkuyu, bu heyecanı bu kardeşliği Allah nasip ederse sizlere hizmet etmeyi hizmetkar olmakla taçlandırsın inşallah. Biz daima sizinleyiz, sizinle olmaya devam edeceğiz. İl başkanı olduğumda ilk programı Samandağ’ında yaptım. Ayda iki üç kez geldiğim yer yine Samandağ oldu.
Ama ben diyorum ki birlikteliğin, kardeşliğin, beraberliğin sembolü Samandağ, 31 Mart’ta bizler kardeşliğe inananlar, ayrımı ötekileştirmeyi bir kenara bırakanlar el ele, omuz omuza verecek Samandağ için gençlerimizin, çocuklarımızın, geleceği için doğru kararı vereceğiz." şeklinde konuştu.
 
 
Bizim Kardeşliğimiz Tüm Makamlardan Ötedir
 
Müthiş bir coşku ve sevgi seli içinde konuşmasını sürdüren Güler, "Seçimler gelip geçer bizim kardeşliğimiz, yol yürüyüşümüz her şeyden büyükşehirden tüm makamlardan önemli, her şeyden ötedir. Çünkü biz Hatay’ıyız, biz Samandağlıyız ve bununla gurur duyuyoruz.
 
Samandağ'ın sorunlarını biliyoruz; Kuş alanında Mızraklıda alt yapı sorunları olduğunu yolların yapılmadığını, kanalizasyon sorunları, içme suyu sorunu olduğunu biliyoruz. Vatandaş hizmet istediğinde hep tek bir şeyle karşılaştı; ‘’Hatay Büyükşehir Belediyesi CHP'li, meclis üyeleri Ak Partili bu yüzden çalıştırmıyorlar engel oluyorlar’’ bahanesi ile 5 yılı tamamladı.
Peki, Eskişehir Belediyesini kim yönetiyor? CHP Belediye Başkanı meclis Ak Parti meclis üyelerinden oluşuyor. Orada ağlayan bir Belediye başkanı var mı? Eskişehir nasıl bu kadar gelişti? İyi niyet ve iyi yönetim anlayışı ile...
 
Samandağ'da Değişimin Ayak Sesleri
 
'Biz Samandağ ve tüm Hatay için projelerimizle geliyoruz. İl Başkanı iken de Samandağ'da toplumun dinamikleri ile bir araya geldik. Belediyenin AK Partili olmamasına rağmen ne yapabiliriz diye istişareler yaptıklarını belirten Güler, "Halk bizden çevre yolunu talep etti. Çevre yolu durmuştu gerekli görüşmeleri yaptık imkânları zorladık. Şu tarihte başlıyoruz dedik ve başladık.
Arsuz- Çevlik yolu 30 yıldır yapılamıyor. Büyükşehir yaptı mı? 6 vekilimizle bir araya geldik. Ulaştırma Bakanımız geldiğinde Hatay valisi ile birlikte valilikte yaptığımız görüşmede ‘’Burası turizm yolu, Samandağ’ının kapasitesini anlattık, veriler yeterli olmayınca burada sera var, ihracat var, paketleme fabrikaları var, potansiyel var dedik. Tırlar Samandağ trafiğini işgal ediyor. Samandağ halkı rahatsız oluyor. Yazın turizm yolu, kışın tır yolu olacak’’ dedik.
Bakan bey talimatı genel müdüre verene dek mücadele verdik çalışmalar başladı ve biz sözümüzde durduk." sözleriyle kalabalıktan büyük alkış alan Güler 'onlar konuşur biz yaparız' sözleriyle Samandağ'ındaki değişimin ilk ipuçlarını verir gibiydi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet