Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu; “Olanaklarımızı İskenderunlunun Çıkarı İçin Kullanacağız”

Gün boyu Yunus Emre, Sakarya ve Modern Evler Mahallelerinde saha çalışması yapan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Şahutoğlu; “Olanaklarımızı İskenderunlunun Çıkarı İçin Kullanacağız”

Politika   A+a-

İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, akşam da açık hava toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Yunus Emre Mahallesi CHP seçim ofisi önünde gerçekleştirilen açık hava toplantısına CHP Hatay Milletvekili Suzan şahin, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi, İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak ve yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda mahalle sakinleri katılım gösterdi.
Toplantıda ilk olarak söz alan CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu; “Yandaş medya bizim belediye başkanlarımız hakkında karalamalar yapıyor. Boşuna uğraşmasınlar, korkunun ecele faydası yok. Abbas yolcu! Buradan atacağımız tokat Ankara’dan duyulacak. İktidarla, ilçe belediyesini birleştirin dediler, birleştirdik. 5 sene kaybettik. Peki, bu saatten sonra bu yalanlara inanacak mıyız?” diye konuştu. Başkan Mansuroğlu’nun bu sorusu üzerine mahalle sakinleri de hep bir ağızdan ‘hayır’ diye bağırdı.
Daha sonra söz alan İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Zafer Kıvrak da; “Millet İttifakı, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozan ittifak, ülkemizi yönetmeye talip ittifaktır. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti olarak kol kola belediyeleri kazanacağız, iktidara yürüyeceğiz” diyerek seçim sonuçları ile ilgi iddialı konuştu.
Birbirimize Sarılacağız, Birlikte Kazanacağız
Daha sonra söz alan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin de konuşmasında iktidara yüklenerek; “Sizin yönettiğiniz iktidarla durum bu! Herkes mutsuz! Her seçim öncesi çeşitli vaatlerle önümüze geldiler. Biz gönül belediyeciliği yapacağız diyorlar şimdi de. Bu iş gönül işi elbette ama gönüllere girip gönül alma işi. Yalan, dolan, talan devri bitti, halk gözünü açtı. Beka sorunu var diyorlar. Bizim asıl beka sorunumuz yoksulluk ve işsizlik.
Biz ilçelerimizin artık üvey evlat muamelesi görmesini istemiyoruz. Artık bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülümüz yok. İnsan odaklı, insan seven siyasetçiler istiyoruz. İnsanı sevmeyen hizmet edemez. Biz sizin hizmetkârınız olmaya geliyoruz.
Ekonomik krizler gelir geçer. Ancak milli, ahlaki ve insani değerlerimizi kaybedersek, geri kazanmamız kolay değil. Bu değerlerimizi kaybetmemizi istiyorlar ama biz gözümü açtık, birbirimize, bayrağımıza, ülkemize sarılmaya karar verdik, ant içtik. Elimizi vicdanımıza koyacağız öyle kararımızı vereceğiz. Sizlerin sağduyusuna inanıyorum. Birbirimize sarılacağız, birlikte kazanacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Havai fişeklerin yarattığı coşkulu atmosferde, alkışlar ve zılgıtlarla konuşmasına başlayan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ise; “Gözlerinizdeki ışığınızdan 31 Mart zaferini çok net okuyorum” diyerek, zafer mesajları verdi.
Hakkaniyetli Hizmet Sözü Veriyoruz
İskenderun’un bütün mahallelerinin sorunlarını çok iyi bildiklerini kaydeden Şahutoğlu; “Yunus Emre'nin, Sakarya'nın, Modern Evlerin ve 45 mahallemizin tamamının sorunlarını biliyoruz. Elbette ki belediye yönetimlerinden hizmet bekliyoruz. Temiz bir İskenderun istiyoruz, iyi yolları, iyi kaldırımları olan İskenderun istiyoruz.
Bizler de her mahalleye taziye evi ve çok amaçlı salonlar, modern semt pazarları vaat ediyoruz. Çocuklarımız için yeşil alanlar ve spor alanları vaat ediyoruz. Mevcut sosyal tesislerimizi yeniden rehabilite ederek sizlere yakışır vaziyette hizmet veren duruma getireceğiz. 5 yıldır bu şehirde unutturulan sosyal ve kültürel hayatımızı yeniden canlandırmayı vaat ediyoruz.
5 Temmuz Festivallerimiz vardı, tarihe karıştırdılar. Bu şehri yeniden 24 saat yaşayan bir şehir yapacağız, bunun için sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi yeniden canlı olarak yaşayabileceğimiz 1500 kişilik İskenderun Atatürk Kültür ve Sanat Merkezimizi bu şehre kazandıracağız.
Bu şehri yeniden ticaretin, sanayinin, yatırımın merkezi haline getirmek için ciddi hedeflerimiz ve projelerimiz var. Bunların bir kısmını Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hayata geçireceğiz. 5 yıllık bir süre zarfında bu şehir ne yazık ki Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesi'nin uyumsuz çalışması nedeniyle hizmet mağduru ve yoksunu bir kent konumuna düştü. 5 yıldır bu şehir kayıp bir dönem yaşadı. Bu 5 yıllık sürenin telafisi için benim sizden isteğim önümüzdeki 31 Mart sürecinde sandık başına giderken Büyükşehir ve İskenderun’u aynı iradenin çatısı altında birleştirmek için tercihte bulunmanızdır.
Ve diyorum ki bize 5 dakikanızı ayırın bu iki yapıyı bir çatı altında birleştirelim. Bunun sonunda da 5 yıllık süre zarfında size iyi niyetli, adaletli ve hakkaniyetli hizmet vermenin sözünü veriyoruz.
Son olarak şunu söylemek istiyorum. İskenderun Belediyesi’nin mevcut olanaklarını şahıslara, gruplara, küçük zümrelere değil, umumun menfaatini gözeterek 250.000 İskenderunlumuzun çıkarını ön planda tutarak kullanacağız. Belediyemizi rantın, talanın değil, sizlere hizmetin adresi yapmaya söz veriyoruz. 31 Mart’ta İskenderun kazanacak, kardeşlik kazanacak. 31 Mart’ta oyunuza geleceğinize sahip çıkın” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar