Skip Navigation Links

Munah Gökpınar Akçalı’da Gövde Gösterisi Yaptı

Yerel seçimlere birkaç gün kala belediye başkan adaylarından çok muhtarlar çalışıyor.

Munah Gökpınar Akçalı’da Gövde Gösterisi YaptıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Yerel seçimlere birkaç gün kala belediye başkan adaylarından çok muhtarlar çalışıyor.
Her mahallede sayıları 10 ile 20 arasında değişen muhtar adaylarının rekabeti, çalışma yöntemleri seçim heyecanının sahaya yansımasına neden oluyor.
Arsuz ilçesi Akçalı Mahallesi’nde üç muhtar adayından biri olan Munah Gökpınar, bir grup mahalleli ile birlikte yürüyüş yaparak gövde gösterisi yaptı.
Mahallenin sevilen ismi, herkesin yardımına koşan, eğitime önem veren, çocukların ve gençlerin önünü açacak çalışmalara imza atan Munah Gökpınar, tarımla uğraşan mahalle halkından kadınların ikinci bir meslek edinmeleri için de kurslar planlıyor.
Geçtiğimiz yerel seçimlerde de aday olan ve az bir oyla seçimi kaybeden Akçalı Mahallesi Muhtar Adayı Munah Gökpınar, ikinci adaylığında tecrübesini konuşturdu ve bir grup taraftar ve akrabalarıyla birlikte Akçalı Mahallesi’nde hem gövde gösterisi yaptı hem de evleri gezerek broşür dağıtarak destek istedi.
Kalabalık taraftarlarıyla yürüyüşü sırasında babaevinin önünden geçerken bahurlarla annesi ve aile bireyleri tarafından dualarla karşılanırken duygulu anlar yaşayan Munah Gökpınar, anne duasını almadan kesinlikle yola çıkmadığını, muhtar adayı olmaya karar verdiğinde de annesinin ve aile büyüklerinin duasını aldığını söyledi.
Akçalı Mahallesi’nde sorunların çözümü için Mülki İdare amirleri, yerel yönetim ve tüm kurumlarla güçlü bağlar kurarak halkın arasında, kolay ulaşılabilir bir muhtarlık yapacağını belirten Munah Gökpınar, coğrafi olarak en büyük mahallelerden birisi olan Akçalı’da, tarım alanlarına ulaşımı kolaylaştırmak için yollar açılması, elektrik kesintilerine son verilmesi, sosyal ve kültürel aktivitelerin sözünü veriyor.
 
 
 
 
 
Munah Gökpınar Akçalı’da Gövde Gösterisi Yaptı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet