Skip Navigation Links

Arsuz’u Birleştiren Gece!

Sosyal Yardımlaşma Derneği, düzenlediği gecede mahalle sakinleriyle birlikte bölge halkını da biraraya getirdi.

Arsuz’u Birleştiren Gece!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi halkının biraraya gelerek kurduğu Sosyal Yardımlaşma Derneği, düzenlediği gecede mahalle sakinleriyle birlikte bölge halkını da biraraya getirdi.
Geceye damga vuran en önemli fotoğraf kareleri ise, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçenin belediye başkan adayları Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Adayı Necim Bozkurt ve DSP Adayı Cafer Özenir’in sohbet anları oldu.
Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı Asaf Güven meclis üyeleriyle birlikte ayrı bir masada oturarak gecedeki yerini aldı.
Gözcüler Mahallesi muhtar adayları aynı masa etrafında oturarak, seçimlerin demokrasinin en önemli adımı olduğunu ve kardeşliğin seçimlerin de üzerinde en önemli duygu olduğu mesajını verdiler.
Gözcüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Şu isimlerden oluşuyor: Hüseyin Reyhani, Züher Ekenel, Mehmet Altun, Müfit Oruç, Ali Kırar, Naim Çam ve İbrahim Avlar.
Verdiği mesajlar ve yüklediği anlam itibariyle de çok önemli olan gece, herhangi bir sivil toplum kuruluşu yemeğinden farklı önemli ve anlam yüklüydü.
Gözcüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Reyhani yaptığı konuşmada şöyle dedi:
Bir araya gelmek başlangıçtı. Bir arada durabilmek ilerlemedir. Birlikte çalışmak başarıdır. Biz mahalle olarak bunu sürdürebilecek bir güce sahibiz. Büyük amaçları, önemli adımları ancak birlikte çalışma bilinci ile gerçekleştirebiliriz. Hepinizin bildiği gibi Gözcüler olarak kurulduğumuz günden bu güne kadar ihtiyaç duyulan alanlarda elimizden geldiğince somut çözümler üretmeye çalıştık. Mahallemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda çalışmalar yapmaya çalıştık. Bu güne kadar bizi hiç yalnız bırakmadınız. Maddi manevi desteğiniz sayesinde her güçlüğün aşılabileceğini gösterdiniz. Derneğimize dolayısıyla da mahallemize sahip çıktınız. İşbirliğimizi geliştirip diğer sivil toplum örgütlerinin desteğini de almak istiyoruz. Ben değil biz duygusuyla hareket edip yardımlaşma ve dayanışma içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Mahallemizin giderinin ve sorunlarının çözümünde aktif rol almayı sürdüreceğiz. Mahalle olarak sorunları konuşmak değil çözüm üretmekle çözüme gerekliliğine inanıyoruz. Tamamen dayanışma ve sosyal yardımlaşma bilinciyle hareket ettiğimiz bu günde bizi yalnız bırakmayan başta kıymetli büyüklerimiz olmak üzere üyelerimize ve bütün davetlilerimize yönetim kurulu adına teşekkür ederiz.
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yaptığı konuşmada, mahallenin sorunlarının çözümü konusunda yoğun çaba sarfeden derneğin, aynı zamanda Arsuz’da demokrasiye ve gelişmeye önemli katkılarda bulunduğunu belirterek şöyle dedi:
Gözcüler Yardımlaşma Derneği’nin nasıl çalıştığını ben çok iyi biliyorum. Başta Hüseyin başkanım, Naim ağabeyim, ve bütün yönetim kurulu üyeleri büyük bir gayret içerisinde. Gözcüler mahallemizin daha ileriye gitmesi için ve özellikle derneğin faaliyet konusuyla alakalı en fazla vefat olaylarında, defin olaylarında daha seri hizmetler üretebilmek adına çok ciddi bir çaba içerisindeydiler. Bu konuyu kendileriyle birlikte çok paylaştık. Özellikle sağlık ocağında olmasından kaynaklı çok ciddi sıkıntılar yaşanmaktaydı ve yeni bir yapının inşası zaruret arz etmişti. Destekten dolayı teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında yanlarında olduğumu ifade ediyor başarılar diliyorum.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’u Birleştiren Gece! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet