Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

‘Riskli’ Diye Yurtdışında Ameliyat Olamadı, ‘Gelişim’de Sağlık Buldu

Arabistan’da otobüsten düşerek, sol kalça kemiğini kıran ve başvurduğu merkezlerde ‘riskli’ diye hemen ameliyat edilemeyen Serkan Bıkmaz,

‘Riskli’ Diye Yurtdışında Ameliyat Olamadı, ‘Gelişim’de Sağlık Buldu

Sağlık   A+a-

İskenderun Gelişim Hastanesi’nde şifa buldu. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. M. Zeki Karaoğlan’ın acilen ameliyata aldığı Bıkmaz, başarılı süren kalça kırığı ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.
Gelişim Hastanesi’nde geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuşmanın sevincini yaşadığını ifade eden Serkan Bıkmaz, “Arabistan’da çalışıyorum. Otobüsteyken bir anda düştüm ve şiddetli bir ağrı yaşadım. Bu nedenle şehirdeki hastanelere başvurdum, ameliyat olmam gerektiğini belirttiler, fakat ameliyat riskli diye hemen yapamayız dediler. Ben de güvenemediğim için orada ameliyat olmaktan korktum ve Türkiye’ye gelerek, önceden tedavi için başvurduğum Ortopedi Uzmanı Op. Dr. M. Zeki Karaoğlan’a geldim. Yapılan tetkiklerin ardından beni acilen ameliyata aldılar. Şuan çok iyiyim. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Gerçekleştirdikleri başarılı operasyonla Serkan Bıkmaz’ın kalçasındaki parçalı kırığı onardıklarını ve hastanın birkaç ay sonra normal hayatına dönebileceğini ifade eden Op. Dr. M. Zeki Karaoğlan ise, “Bize başvuran hastalarımıza, uzman ve deneyimli kadromuz ve en son teknolojik cihazlarımızla uluslararası standartlarda sağlık hizmeti veriyoruz” açıklamasında bulundu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş