Skip Navigation Links

Mete Aslan İskenderun Belediyesi’nde

10 yılın ardından ilk kez belediye binasına gelen Mete Aslan, Belediye başkanı Seyfi Dingil ve yardımcıları tarafından karşılandı.

Mete Aslan İskenderun Belediyesi’nde

Politika   A+a-

Önce başkanlık makamında Seyfi Dingi ile bir süre sohbet eden Mete Aslan daha sonra belediye katlarını gezerek personele kolaylıklar diledi. Yeni yüzler gördüğünü ifade eden Mete Aslan, “Eskileri tanıyorum ancak aradan geçen 10 yılda yeni personeller gelmiş. Hepinize kolaylıklar diliyorum. Belediyecilik mesleği kutsal bir meslektir. Halka bire bir hizmet veriyorsunuz. Halkı memnun etmek, isteklerine cevap vermek, işlerini kolay ve hızlı şekilde halletmek zor iş. Sizlerin özverili çalışmaları halkın memnuniyetine yansır “dedi.
 
İskenderun belediye başkanı Seyfi Dingil ve yardımcılarının makam odasında ağırladığı Mete Aslan Dingil’den belediyenin borçları ve imar durumu hakkında da bilgiler aldı. Büyükşehir yasasına karşı çıktığını ifade eden Aslan, “Ben bu duruma çok itiraz ettim ama tek başıma bu isyanı yaptım. Hatay Büyükşehir olunca İskenderun’un yetki ve bütçesi de Antakya’ya gitti. Şimdi halka hizmet edebilmek için Büyük şehrin keyfini bekliyorsunuz” dedi
Seyfi Dingil ise, “İskenderun belediyesinin dar bütçesi ile hizmet etmeye çalıştık. Elimizden gelen hizmeti de yaptığıma inanıyorum. Büyükşehir belediye yetkisinde olan konular var. Vatandaş kimin ne yetkide olduğuna bakmıyor hizmetin gelip gelmediğine bakıyor. Bütçenin bir kısmı Büyükşehirde, yetkilerin de büyük kısmı orada. Geçmişten gelen borçlar var taksitlendirilmiş. Her ay kesintiyle bu borçlar ödeniyor. Piyasaya büyük borçlarımız yok. Bu dar imkanlara rağmen hem borçları ödeyip hem hizmet etmeye çalıştık. Yeni belediye başkanı kim olursa olsun İskenderun’a hizmet noktasında başarılar diliyorum” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet