Skip Navigation Links

Başkan Gibi!

Fatih Tosyalı, Bekbele’de ki dev mitingde başkan gibi karşılandı. Yıldırım Tepe, Buluttepe’de Cumhur İttifakı fırtınası esti.

Başkan Gibi!

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Bekbele’de ki dev mitingde başkan gibi karşılandı. Yıldırım Tepe, Buluttepe’de Cumhur İttifakı fırtınası esti.
İskenderun sevdalısı Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ve Türkiye Varlık Fonu A.Ş. YK Üyesi Fuat Tosyalı ellerinde Türk bayraklarıyla selamladıkları halka hizmet sözü verdi;
 
BAŞKAN GİBİ!
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, mahalle mitinglerinde coşku ve heyecanla karşılanıyor. Gövde gösterisine dönüşen mitinglerde Cumhur ittifakı’na bağlılık mesajları veriliyor, saflar sımsıkı kenetleniyor. Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı, Cumhur İttifakı’nın yanında bir nefer gibi durarak, dün olduğu gibi bugün ve yarın da destek sözü veriyor.
Bekbele’de, ardından Yıldırım Tepe ve Buluttepe ortak mitinginde havai fişeklerle, davul zurnayla karşılanan Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya, Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı’ya, HBB Başkan Adayı İbrahim Güler’e, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve meclis üyesi adaylarına büyük ilgi vardı.
 
 
FUAT TOSYALI GÜÇ VERİYOR
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, mahalle mitinglerinde gövde gösterisi yaptı. Cumhur ittifakı’nın neferleri Bestami Bilgili ve Osman Çolak’ın muhteşem ev sahipliğinde Bekbele’de gerçekleşen mitinge, Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding YK Başkanı Fuat Tosyalı damgasını vurdu.Kardeşinin yanında kale gibi duran hayırsever duayen sanayici Fuat Tosyalı’ya büyük ilgi vardı. Şölen havasında geçen mitingde caddeyi boydan boya dolduran Bekbele ve civar mahalle sakinleri ellerinde Türk Bayraklarıyla, Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya “Güvenin Adı Fatih Tosyalı” diyerek, yoğun destek verdiler.
Sahneye ilk çıkan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, hem büyükşehirde hem İskenderun’da belediyelere AK Parti bayrağını dikeceklerini kaydederek, hükümetinde desteğiyle hizmetlerle donatacaklarını söyledi.
 
HAYIRLI OLSUN
Coşku, sevinç ve heyecanın yaşandığı mitingde konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, 31 Mart’ın Hatay için milat olacağını belirtti. Hatay’ın 5 yıldır beceriksiz bir yönetim tarafından yönetildiğini ifade eden Milletvekili Özel, “Allah’ın izniyle inşallah bu seçimde tarihi zaferle Cumhur İttifakını Hatay’da tesis ederek halkımıza gereken önem ve hassasiyeti gösterip hizmetlerle bütünleştireceğiz. Bu güzel, coşkulu tablo zaferin habercesidir” dedi. Havai fişeklerin geceyi aydınlattığı mitingde, dakikalarca süren alkışlar arasında sahneye çıkan Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, bölgenin belli başlı mevcut sorunlarının tamamının ortadan kalkacağını kaydetti. İskenderun’a hak ettiği hizmetler için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü veren Tosyalı, bu seçimi çok iyi bir netice ile bitirerek hükümet işbirliğiyle İskenderun’u şaha kaldıracaklarını önemle belirtti.
‘BİR OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ’Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın konuşması sık sık sloganlarla kesildi. İskenderun’a dair hedeflerini aktaran Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Emin olun İskenderun’a bu güne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek tek kazandıracağız. Sahile ve Akçay’a plajlar yapıyoruz. Seyir terasları, Kadın Eğitim merkezleri, 11 kilometrelik bisiklet yolu, yeni nesil semt pazarları, kütüphaneler, devasa parklar, kültür merkezleri, gezici başkanlık ofisleriyle her türlü hizmeti ayağınıza getireceğiz. Bunun için bir olcağız, iri ve diri olacağız, kızmadan, kırılmadan Cumhur İttifakı teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Ben şimdiden göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
 
 
YILDIRIMTEPE, BULUTTEPE MİTİNGİ MUHTEŞEMDİ
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, geçtiğimiz pazar günü Yıldırımtepe ve Buluttepe’de yoğun kalabalık tarafından karşılandı.
Meydanlara sığmayan halk, Başkan Adayı Fatih Tosyalı ile Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding YK Başkanı Fuat Tosyalı’yı bağrına bastı.
Milletvekili Abdulkadir Özel’in doğup, büyüdüğü mahallede, Cumhur İttifakı’na bağlılık sözü verildi. Özel, “Biriz, beraberiz. İskenderunumuz; her zaman haklıdan, doğrudan, hizmetten yana oldu, olmaya da devam edecek. Biliyorum ki, kardeşleri Fatih Tosyalı ile elele verip, güzel bir geleceğe sımsıkı sarılacaklar” diyerek, teşekkür etti. Binlerce Cumhur İttifakı gönüllüsünün desteği, “İskenderun kararını verdi” şeklinde yorumlandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet