Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Öğrenciler Fidan Dikerek Doğaya Sahip Çıktı

Akdeniz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Dikili Bir Ağacı Oldu.

Öğrenciler Fidan Dikerek Doğaya Sahip Çıktı

Eğitim   A+a-

Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve ilçe Sağlık Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü Gönüllü Genç Sağlık Liderliği Projesi kapsamında, öğrencilerin de artık bir dikili ağacı oldu.
İskenderun’da Sağlık sektöründe eğitim ve öğretimine başarı ile devam eden Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrenciler, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile takdir topluyor.
Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve ilce Sağlık Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü ‘Gönüllü Genç Sağlık Liderliği Projesi’ kapsamın da ' Sen’inde bir Dikili Ağacın Olsun' etkinliği için Gönüllü Genç Sağlık Kulüp öğrencileri ve Proje Görevlisi Tuğba Bilgin Başkanlığında Öğrenciler Sarımazı Cırtıman yolunda Doğa yürüyüşü yaptılar ve Hatıra Ormanında ağaç diktiler.
Yoğun geçen ders tempolarının yanı sıra sosyal projelerle de ön plana çıkan Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiği örnek proje ile hem yeşile ve doğaya sahip çıkmada örnek bir davranış sergilediler, hem de gerçekleştirdikleri sağlık yürüyüşü ile temiz hava ve bol oksijen almanın heyecanını yaşadılar.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş