Skip Navigation Links

İskenderun Yelkenden Büyük Başarı;İki Sporcu Milli Takımda

Türkiye Yelken Federasyonu’ nun 2019 yılı Faaliyet Programı’nda yer alan ' Tyf Spor Toto Yıldızlar Kupası' yelken yarışları yapıldı.

İskenderun Yelkenden Büyük Başarı;İki Sporcu Milli Takımda

Spor   A+a-

Türkiye Yelken Federasyonu’ nun 2019 yılı Faaliyet Programı’nda yer alan " Tyf Spor Toto Yıldızlar Kupası" yelken yarışları, 19 - 23 Mart 2019 tarihleri arasında, Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde Çeşme / İZMİR’ de gerçekleşti.
 
Türkiye'nin en iyi Laser 4.7 ve Optimist sınıfındaki yelkencilerin mücadele ettiği Yıldızlar Kupası yarışlarında İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü sporcusu İrem Sütlü Laser 4.7 sınıfında kızlar genel klasman Türkiye ikincisi, Optimist sınıfında Firdevs Yeğin Türkiye ikincisi olarak milli takıma girmeyi başardılar.
 
İrem Sütlü 18- 24 mayıs 2019 tarihinde Fransa’da yapılacak olan Laser 4.7 Avrupa şampiyonasına, Firdevs Yeğin ise 22-29 Haziran 2019 tarihinde Fransa’da yapılacak olan Optimist Avrupa şampiyonasına katılacaklardır. Ülkemizi ve İskenderun'umuzu en güzel şekilde temsil edecek olan sporcularımıza üstün başarılar diliyoruz.
 
Şampiyona hakkında açıklama yapan İskenderun Yelken İhtisas Ve Su Sporları Kulübü antrenörü Gökhan Durkal Milli takım seçme yarışlarının sonuncusu olan Spor Toto Yıldızlar kupasından da alnımızın akıyla çıktığımız için gururluyuz. Bizlere bu imkanı sağlayan başta Başkanımız Meriç Özkaya’ya ve yönetim kurulumuza, bizlerden desteğini esirgemeyen sporun ve sporcunun her zaman yanında olan, İMEAK Başkanı Kemal Kutlu’ya ve yönetim kuruluna, sporcularıma ve değerli ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet