Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Evde Sağlık Hizmetleri Ekiplerinden Anlamlı Ziyaret

Ülke genelinde kutlanmakta olan Yaşlılar Haftasında, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri; yaşlıları unutm

Evde Sağlık Hizmetleri Ekiplerinden Anlamlı Ziyaret

Sağlık   A+a-

Hatay Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatör Hekimi Dr. Figen Duman, Evde sağlık hizmetleri biriminin tüm il bazındaki ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri ile Kamu hastaneleri personelleri, Evde sağlık hizmeti alan yaşlı hastaları evlerinde ziyaret edilerek çeşitli hediyelerle yaşlılar haftasını kutladı.
Toplumda yaşlılara karşı bir farkındalık oluşturmak ve toplumu bu konuda daha duyarlı hale getirmek amacıyla, bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için kutlanan Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında, Evde Sağlık Hizmetleri Biriminin hizmet verdiği yaşlıları evlerinde ziyaret edilmiştir. Sohbet sırasında hal ve hatırları sorulan, sorunları dinlenen yaşlılarımızın hayır duaları mutluluğu ve sevinci yüzlerinden okunuyordu.
Evde sağlık hizmetleri yaşam kalitesini arttırıyor…
Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Figen Duman yaptığı açıklamada;
Devletin imkânlarının tümünü hastanın ayağına götürdüklerini, hastaların ve yakınlarının mutlu olmasının kendilerini de mutlu ettiğini belirtti; Evde sağlık hizmetleri biriminin, hastanın yaşam kalitesini ve konforunu arttırdığı gibi hasta yakınlarının da iş yükünü azalttığına dikkati çeken Duman;
Bu hizmetten yararlanmak isteyen hasta veya yakınlarının İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet sunan koordinasyon merkezinin 444 38 33 numaralı telefonunu arayarak kayıtlarını yaptırabilecekleri belirtti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar