Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ayhan Elmaca Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Finans ve Muhasebe yöneticisi Ayhan Elmaca, dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Ayhan Elmaca Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Yaşam   A+a-

Yakalandığı amansız hastalık neticesi İstanbul’da tedavi gördüğü Florance Nightingle Hastanesi’nde 22 Mart 2019 tarihinde yaşama veda eden Ayhan Elmaca’nın (58) cenazesi, geçtiğimiz Pazar günü İskenderun, Doğu Akdeniz Sitesi’ndeki evinin önünden saat 11’de dualarla alınarak, Şarkkonak Mezarlığına getirildi.
 
 
Burada kılınan cenaze namazının ardından Ayhan Elmaca dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Merhumun cenazesine sevenleri, filtre, muhasebe, finans ve bazı iş dünyası temsilcileri, yakınları, akrabaları, ailesi ve çok sayıda arkadaşı katıldı.
 
 
Cenaze töreni boyunca merhumun eşi eski bankacı Filiz Elmaca, oğlu Ege, abisi Şampiyon Filtre Finans Müdürü Mithat Elmaca, ablaları Semra İntizamoğlu, Aysel Elmaca ve diğer tüm aile fertlerinin oldukça üzgün oldukları gözlendi.
Defin işlemi sonrası Elmaca Ailesi, cenaze törenine yoğun bir katılım gösteren dostlarının ve akrabalarının başsağlığı dileklerini kabul ederek, gelen konuklara teşekkür ettiler.
 
Ayhan Elmaca kimdir?
(29 Mart 1961 – 22 Mart 2019)
 
Ayhan Elmaca, 1961 İskenderun doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini İskenderun’da tamamladı. Lise sonrası Gazi Üniversitesi, İktisat Bölümü’nde yükseköğrenime başladı. Mezuniyeti sonrası askerlik görevini yedek subay olarak Erzincan’da yaptı. Askerlik dönüşü İskenderun’da Fil Filtre A.Ş.’de Muhasebe Müdürü olarak göreve başladı.
 
 
1996 yılında Fil Filtre ’den ayrılarak İskenderun’dan Mersin’e gitti ve Mersin’de yine bir filtre fabrikasında, bu kez İdari ve Mali İşler Müdürlüğü yaptı. Ayhan Elmaca, 2005 yılında, filtre sektöründen Demir Çelik sektörüne geçti ve İstanbul’daki bir firmada Finans ve Muhasebe yöneticisi olarak çalışmaya başladı.
 
 
Eski bankacı Filiz Elmaca ile evli olan Ayhan Elmaca, bir erkek çocuk babasıydı. Ayhan Elmaca yakalandığı amansız hastalık nedeniyle, 22 Mart 2019 tarihinde, tüm tedavi çabalarına rağmen İstanbul Florance Nightingle Hastanesi’nde 58 yaşında yaşama veda etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar