Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Bu hafta mücadele eden takımların maç sonuçları

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

KIRIKHAN SPOR FARKA YÜRÜDÜ 11-0
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor, kendi saha ve seyircisi önünde 1070 Hisar Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 11-0 mağlup etti. Karşılaşmayı Mustafa Ünver, Onur Tek ile Salih Ünal yönetti. Sarı Lacivertli ekip Kırıkhan Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından Kırıkhan Spor puan cetvelinde puanını 29'a yükseltti.
 
 
 
İSKENDERUN BELEDİYE SPOR'A CEYHAN DEPLASMANINDA HAYAT ÖPÜCÜĞÜ
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, son haftalarda ardı ardına aldığı başarılı sonuçlarla, Turuncu Mavili camiasını sevindirmeye devam ediyor. İskenderun Belediye Spor, çıktığı zorlu Ceyhan deplasmanında rakibini 3-0 yenerek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Turuncu Mavilileri galibiyete taşıyan golleri Cabbar Çelik, Samed Aytekin ile Mehmet Çiloğlan attı.
İskenderun Belediye Spor, Ceyhan deplasmanında aldığı 3 puanın ardından ligin bitmesine 3 hafta kala puanını 35'e çıkarttı. Hanesine yazdırdığı 3 puan ile birlikte derin bir nefes alan İskenderun Belediye Spor, Kırıkhan Spor ile arasındaki 6 puan farkını korurken, Arsuz Karaağaç Spor arasındaki puan farkı ise 4'e yükseltti.
Ülkü Ocaklarından Destek
İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, İskenderun Belediye Spor'a destek vermek amacıyla Ceyhan deplasmanına gitti. Başkan Saraçoğlu, elde ettikleri başarıdan dolayı, Teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.
 
 
SAMANDAĞ SPOR 2 KÖRFEZ İSKENDERUN SPOR 1
Hatay Süper Amatör Ligi Play-Off karşılaşmalarına devam edildi. Samandağ ilçe stadında yapılan karşılaşmada Samandağ Spor, Körfez İskenderun Spor'u 2-1 mağlup etti. Alınan bu sonucun ardından Samandağ Spor puanını 7'ye yükseltirken, Körfez İskenderun Spor'un ise puanı bulunmuyor.
 
 
 
 
KIRIKHAN SPOR'DA PLAY-OFF YOLUNDA ÖNEMLİ GALİBİYET
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör (U-19) ligi Play-Off karşılaşmalarına devam edildi. Karaağaç Spor kompleksinde yapılan karşılaşmada Kırıkhan Spor Karaağaç Spor'u 3-2 mağlup etti Kırıkhan Spor bu galibiyetin ardından puanını 8'e yükseltti.
 
 
 
TOSYALI'DAN İSKENDERUN BELEDİYE SPOR'A BAŞARI ZİYARETİ
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor'un antrenmanını ziyaret ederek Ceyhan Spor karşılaşması öncesinde teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.
Beraberinde Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte ziyareti gerçekleştiren Cumhur İttifakı adayı Fatih Tosyalı, destek sözü verdi.
 
 
 
 
 
 
KARAAĞAÇ SPOR SİLİFKE KARŞISINDA SOKTA 0-3
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor, kendi saha ve seyircisi önünde grup lideri Medcem Silifke Belediye Spor'a 3-0 mağlup olmasının ardından taraftarını şoke etti. Nevşehir Bölgesi hakemlerinden Arif Subaşı, Erkan Odabaşı ile Melih Korkusuz'un yönettiği karşılaşmada Medcem Silifke Belediye Spor'un gollerini 15. dakikada Necati Önal, 51 ve 56. dakikalarda da Umut Şahin attı. Müsabakanın 70. dakikasında Arsuz Karaağaç Spor'dan Ali Korkmaz kırmızı kart gördü.
Öğrenci Ve Velilerinden Destek
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Medcem Silifke Belediye Spor karşısında Arsuz Karaağaç Sporlulara, Yönder okullarında eğitimlerini gören minik öğrenciler ve velilerinden destek geldi. Her iki takımın futbolcuları sahaya minik öğrencilerle beraber çıktı.
 
 
 
 
EMEK PROTESTOSU
Arsuz Karaağaç Spor ile Medcem Silifke Belediye Spor karşılaşmasında ilginç protesto yaşandı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte Arsuz Karaağaç Sporlu futbolcular, emeklerinin karşılığını alamadıkları gerekçesiyle, yaklaşık bir dakika rakiplerinin üzerine gitmeyerek, yönetimi protesto ettiler. Rakipleri Silifke Belediye Sporlular'da topu kendi alanlarında bulundurdular.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet