Skip Navigation Links

Özkaya ailesi TV 8'de Vahe'yle İl İl Türkiye'de

Cumartesi ve Pazar günleri TV 8'de saat 12.00' de yayına girecek

Ekonomi   A+a-

İskenderun’un köklü aile şirketlerinden 57 yıllık mazisiyle Özkaya ltd. şti, Türkiye’nin en çok izlenen televizyon kanallarından TV 8’in izlenme rekorları kıran Vahe KILIÇARSLAN’ın sunduğu “Vahe’yle İl İl Türkiye” Programına konuk oldu.
57 yıllık bir aile şirketi olarak Türkiye ve dünyada örnek bir aile şirketi birlikteliğinin ortaya konduğu Vahe’yle İl İl Türkiye programında, Özkaya Ailesi TV 8’de Cumartesi ve Pazar günleri saat 12.00’da izleyenlerle birlikte olacak.
Program çekimler kapsamında bölgenin güzeller güzeli tatil beldesi Arsuz’da da çekim yapan Vahe Kılıçarslan ve ekibini yine Özkaya ailesi bir an bile yalnız bırakmadı. Özkaya ailesi, İskenderun’un tanıtımı için de önemli bir katkı sunmuş oldu.

Özkaya ailesi TV 8’de Vahe’yle İl İl Türkiye programında
Programın çekimleri için İskenderun’a gelen Tv 8 ekibi, Fener Caddesi üzerinde bulunan Özkaya Ltd Şti Mağazasında 57 yıllık aile şirketinin kuruluşu ve bu günlere geliş hikayesi Şirket Genel Müdürü Vicdan Özkaya Eraslan tarafından anlatıldı.
Vahe Kılıçarslan’ın enerjik ve neşeli sunumu ve sempatik tavırlarıyla çekilen programda, Özkaya Arçelik LTD.ŞTİ’nin iştigal ettiği ürün çeşitliliğine dikkat çeken Şirket Genel Müdürü Vicdan Özkaya Eraslan, Türkiye’nin ilk Arçelik bayilerinden olduklarını ve şirketin temellerini 57 yıl önce babaları Mehmet Özkaya tarafından atıldığını belirtirken,, aile şirketinde Melih ve Meriç Özkaya kardeşleriyle birlikte çalıştıklarını söyledi.
Arçelik dışında; Yataş Mobilya, Arçelik ithal Mutfak, Honda Motosiklet, Honda Jeneratör, tarım makinaları, deniz motoru, yazlık bahçe takımları, deniz tekneleri ve ticari klima bayiliklerini yaptıklarını belirten Vicdan Özkaya Eraslan, 57 yıllık bir aile şirketi olarak Türkiye ve Dünya’daki ekonomik gelişmelere paralel bir yönetim sergilediklerine vurgu yaptı.
Vahe Kılıçarslan’ın Özkaya ailesine hayranlığını dile getirdiği program çekimleri sırasında, aile şirketi yöneticisi Meriç Özkaya’nın oğlu Mehmet ile kızı Berrin Özkaya ilgi odağı oldular.
Ailenin babası, şirketin 57 yıl önceki kurucusu Mehmet Özkaya’nın çekimlere dahil edildiği anda saygılarını gösteren Vahe Kılıçarslan ve güzel asistanı Şebnem Sürücü, el öpmek için eğildiler ama Koca Çınar Mehmet Özkaya tüm mütevazılığıyla elinin öpülmesini istemedi.
Neşeli, enerji dolu program çekimlerinde sempatik tavırlarıyla bir anda mağazadaki müşterilerin de ilgi odağı olan Vahe Kılıçarslan, mobilyaları, koltukları ve sehpaları test etmek için kâh üzerlerine çıktı zıpladı kâh kendini bir yatağın üzerine attı. Ürünlerin sağlamlığını da test eden Kılıçarslan, herkesi kendine hayran bıraktı.

Cumartesi ve Pazar günleri TV 8’de saat 12.00’ de yayına girecek olan “Vahe’yle İl İl Türkiye” programı mağaza çalışanları ve İskenderunlu vatandaşları tarafından da büyük merakla bekleniyor.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet