Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Biz Kendi Menfaatimiz İçin Değil,Halka Hizmet İçin Çalışıyoruz

Azganlık-Karayılan, Sakarya, Aşkarbeyli, Suçıkağı ve Gültepe de, Cumhur İttifakı’na sımsıkı bağlı olduğunu gösterdi.

Biz Kendi Menfaatimiz İçin Değil,Halka Hizmet İçin Çalışıyoruz

Politika   A+a-

 Azganlık-Karayılan, Sakarya, Aşkarbeyli, Suçıkağı ve Gültepe de, Cumhur İttifakı’na sımsıkı bağlı olduğunu gösterdi. Başkan Adayı Fatih Tosyalı halka seslendi;
 
 
‘BİZ KENDİ MENFAATİMİZ İÇİN DEĞİL, HALKA HİZMET ÇALIŞIYORUZ’
 
 
Bir yandan esnaf ve ev ziyaretleri, bir yandan mahalle buluşmaları ve mitingleri düzenleyen Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, 'Memleket işi Gönül işi' sloganıyla yola çıktığı çalışmalarında gönüllere dokunmaya devam ediyor.
 
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Azganlık, Karayılan ortak mitinginde coşku ve sevinçle karşılandı. Cumhur İttifakı kadrolarının hazır bulunduğu mitingde halkın heyecanı ve sevgi gösterileri görülmeye değerdi.
İbni Sina Anadolu Lisesi civarında ve Sakarya’da semt pazarı civarında düzenlenen mitingde ilk olarak konuşan MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Allah'ın izniyle zafere ulaşacaklarını ve 31 Mart'ta Fatih Tosyalı 'yı Başkan yapacaklarını ifade etti. AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ise, Cumhur İttifakı ile kazananın İskenderun olacağını söyledi.
 
 
‘BİR OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ’
Halkın coşku ve alkışlarıyla, eşi Arife Tosyalı ile birlikte sahneye çıkan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise, İskenderun'u yeniden inşaa etmek için and içtiklerini vurguladı. Tosyalı, "Biz Memleket İşi Gönül İşi' diyerek yola çıktık. Halkımızın destekleriyle zafere ulaşacağız. İskenderun'un tüm eksikliklerini tek tek çözeceğiz. Ancak sizden özellikle Büyükşehir içinde oy istiyorum. Çünkü iki farklı Belediye olunca ister istemez sıkıntılar oluyor. Hem Büyükşehir hem İskenderun Belediyesi ile bütün eksiklikleri gidereceğiz" dedi.
Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “31 Mart’ta Allah’ın izniyle zafer kazanacağız. Biz sevgiyle geliyoruz. Aşkla geliyoruz. Sevda ile geliyoruz. Gönüllere köprü kurmaya birleştirmeye geliyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte İskenderun olacağız. Allah’ın izniyle İskenderun’a yatırımcı davet edip, işsizliği de minimize edeceğiz. Bizim tek kuruş bir menfaat beklentimiz, çıkar beklentimiz olmayacak. Her kuruşu hizmetlere yansıtacağız” dedi.Konuşmaların ardından Başkan Adayı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı ile birlikte meclis üyeleri halka karanfi dağıttılar.
Mitinge; AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, 22. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, eğitim camiasının önde gelen isimleri katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar