Skip Navigation Links

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha: ‘’Alnımızın Akıyla Görevi Devrediyoruz'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha: ‘’Alnımızın Akıyla Görevi Devrediyoruz’

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha: ‘’Alnımızın Akıyla Görevi Devrediyoruz'Web
TV

Gündem   A+a-

 Yeniden aday gösterilmeyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ‘’Zor bir süreçte çok şeyler yaptık. Alnımızın akıyla Belediyeyi devredeceğiz’’ dedi.
İGC’ye veda ziyareti yapan Culha, Hatay’ın Büyükşehir olmasıyla 8 mahalle ve 26 köyün Arsuz sınırları içine girdiğini, çok geniş bir coğrafyaya hizmet ettiklerini belirterek, şunları söyledi:
‘’Görev yaptığımız süre içinde kılı kırk yararak, tüm imkanları seferber ederek pekçok hizmet yaptık. Taziye evleri, parklar, sahil yolu, nikah salonu, meydan düzenlemesi, semt pazarları, sosyal tesisler gibi projeleri hayata geçirdik. Yol, köprü yapıları zaten belediyenin asli görevleri. Bunları zaten yapmak zorundaydık. Bizim için önemli olan projelerdi. Arsuz Türkiye’nin gözbebeği bir şehir. Devraldığımızda nüfusu 80 bin idi, şimdi 90 bin. Bu da gösteriyor ki, Arsuz’da yaşamayı tercih edenler her geçen gün artıyor. Ulusal düzeyde ses getiren pekçok sosyal etkinlik yaptık. Remi kurumlarla ciddi bir uyum içinde çalıştık.’’
Bir turizm kenti olan Arsuz’a yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi gerektiğini d belirten Culha, sözlerini şöyle sürdürdü:
‘’Şu an yatırımcılar için 5 yıldızlı tesis yapabilecekleri arazilerimiz mevcut. Golf sahası için büyük bir alanımız var. Marina projemiz var. Biz altyapı sorununu büyük ölçüde çözdük. Dilerim yeni gelecek yönetim bunları devam ettirir. ‘’
Arsuz’un geniş ve dağınık bir coğrafyada olması nedeniyle hizmetin de zor yapıldığını ifade eden Culha, vatandaşların sadece kendi bölgelerine yapılan hizmeti dikkate aldığını belirtti.
Adaylık konusunda da ‘’doğrusu aday gösterilmeyi bekliyordum ama olmadı. Aday arkadaşıma başarılar
 
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha: ‘’Alnımızın Akıyla Görevi Devrediyoruz
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet