Skip Navigation Links

Hayal değil gerçek İskenderun manzaralı damak tadı burada

Aşkarbeyli köyü üzerinde bulunan Kadir Baba'nın yerinde İskenderun manzarasında kahvaltı yapabilir gün batımının muhteşem seyrinde akşam yemeği yiyebi

Ekonomi   A+a-

Aşkarbeyli köyü üzerinde bulunan Kadir Baba’nın yerinde İskenderun manzarasında kahvaltı yapabilir gün batımının muhteşem seyrinde akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Amanos dağlarının İskenderun’a olan uzantısında Aşkarbeyli köyünün hemen üst tarafında yüksek bir mevkide bulunan Kadir Baba’nın yeri isimli restoranda Hatay mutfağının bir birinden leziz yemeklerini bulmanız mümkün. Canlı alabalık ve canlı bıldırcın kuşlarının bulunduğu yaşam alanları ve otantik görünümüyle şehir gürültüsünden ve stresinden uzak İskenderun’u kuş bakışı gören manzarasıyla muhteşem bir güzelliğe sahip olan restoran özellikle ailelerin tercih ettikleri güzel bir mekan. 2003 yılından bu yana işletmede olan mekan önceleri pek fazla kimse tarafından bilinmiyordu. Şimdilerde Hatay’ın bir çok ilçesinden misafir ağırlayan duruma gelen Kadir Baba’nın yeri sakin ortamı tercih edenlerin birinci adresi durumuna geldi.


Haber ekibimizi konuk eden Kadir Gülhan misafirperverliği ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile taktir topluyor. Menüleri ve işletmesini tanıtan Kadir Gülhan misafirim ne yemek istiyorsa söylesin yeter her imkanımız var diyerek hizmette sınır tanımadığının altını çiziyor. Gülhan” 2003 ten bu yana hizmet veriyoruz. Daha önce sezonluktu fakat yaptığımız modernizasyon çalışmalarımızla yazlı kışlı hizmet verir duruma geldik. Her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır diyoruz eşim ve çocuklarımla birlikte burayı işletiyoruz. 2001 yılında birinden satın aldık burayı ve yerleştik. İşletmeciliği düşünmüyorduk ama piknikle başlayan bir serüvende talep arttıkça burayı restorana çevirdik. Hatay mutfağının bir birinden leziz yemeklerini halkımıza sunuyoruz. Balık, Tavuk, Kırmızı et üzerine bir çok yemek çeşidimiz var. Deniz ve tatlı su balığı 18 çeşit mezemiz var değişik salata türlerimiz. Kiremitte tavuk,kiremitte kaşarlı alabalık, ızgara çeşitlerimiz var. Özellikle Reyhanlı yöresine ait tuzda tavuk konusunda çok iddialıyız ve bu konuda uzak yerlerden gelen misafirlerimiz var. Tuzda tavuk’un yanı sıra canlı bıldırcın sunumumuz var. Bulunduğumuz bölge havası ve manzarasıyla mükemmel bir yer İskenderun’u kuş bakışı seyredebiliyor sabah kahvaltı yapabiliyor akşam gün batımında yemek yiyebiliyorsunuz. Müşterimiz ne isterse o yemeği yapma imkanımız var. Tavuk yumurtasından bıldırcın yumurtasına varana kadar. Hatay yöresinin tüm çeşitlerini burada bulundurmaya çalışıyoruz. Ağzının tadını seven İskenderun manzarasında afiyetle yemek isteyenleri bekliyoruz”


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet