Skip Navigation Links

'Esnaflar aldıkları krediyi ödemede zorlanıyor'

İskenderun 2 Nolu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Remzi Çaylı, esnafın aldığı krediyi geri ödemede zorlandığını belirtti.

Ekonomi   A+a-

 
Çaylı: “Esnaflar aldıkları krediyi ödemede zorlanıyor”
 
İskenderun 2 Nolu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Remzi Çaylı, esnafın aldığı krediyi geri ödemede zorlandığını belirtti.
Çaylı, gazetecilere yaptığı açıklamada, esnafın olan borcunu yine borç alarak kapattığını söyledi.Çaylı, esnaf ve sanatkârlara her zaman destek olmaya çalıştıklarını belirterek,”Esnafa yıllık yüzde altı oranında faizli kredi veriyoruz. Esnafımız ödeyemeyeceği borcu altına girmemeli. Herhangi bir bankadan normal bir kredi alan esnafımızın aldığı kredi faizi, hangisi olursa faiz oranı bizim verdiğimiz orandan daha yüksektir” dedi.Çaylı,”Bu bir nimet ama bunun esnafa yansımasında en önemli husus kooperatiflerdir. Esnafımız aldığı krediyi işinde veya işini ilerletmek amacıyla kullanırsa daha iyi olur. Ancak gördüğümüz kadarı ile esnaf borcu borç ile kapatmak zorunda kalıyor. Buda esnafı daha da sıkıntıya düşürüyor. Bu durumda bizde ihtiyacı olan diğer esnaflara kredi veremiyoruz.”şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet