Skip Navigation Links

Tufanlar Kanuni Motosiklet'ten Bayram Hediyesi

Tufanlar Kanuni Motosikletleri, 2 bin kişiye ücretsiz olarak dağıtılan çekiliş kuponu ile 12 parça hediye dağıtarak vatandaşların gönlünde taht kurmas

Ekonomi   A+a-

 
Tufanlar Kanuni Motosiklet’ten Bayram Hediyesi
 
Hatay’ın dört bir yanından insanların coşkuyla akın ettikleri İskenderun’a bağlı Akçalı Beldesi’ndeki Yumurta Bayramı etkinliklerinde düzenlediği kampanyayla her zaman olduğu gibi ilgi odağı olmayı başaran Tufanlar Kanuni Motosikletleri, heyecanlı anlara neden oldu.
Tufanlar Kanuni Motosikletleri, 2 bin kişiye ücretsiz olarak dağıtılan çekiliş kuponu ile 12 parça hediye dağıtarak vatandaşların gönlünde taht kurmasını bildi.
Yüzlerce yıllık bir geleneği hiç bozmadan ve her yıl biraz daha renklendirerek gelecek nesillere taşımak gayretinde olan yöre halkının coşkusunu kamçılayan Tufanlar Kanuni Motosikletleri Şirket Yetkilisi İrfan Kirmit, protokolün de katıldığı çekilişte hediyeleri dağıttı,
İrfan KİRMİT yaptığı açıklamada, firma olarak her yıl bu etkinliğe katıldıklarını ve katılımı arttırma adına motosiklet bisiklet ve kask gibi hediyeler dağıttıklarını dile getirdi. İskenderun kaymakamı Ali İhsan SU, firma yetkililerinden ayrıntılı bilgi aldı ve gösterdikleri çaba için kendilerine teşekkür etti.
 
 


Tufanlar motor ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet