Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MÜSİAD Kurucu Başkanı Yarar ve Hatay Şube Yönetiminden İTSO’ya Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şubesi yönetim kurulu üyeleri İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

MÜSİAD Kurucu Başkanı Yarar ve Hatay Şube Yönetiminden İTSO’ya Ziyaret

Ekonomi   A+a-

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası MÜSİAD Hatay Şube Başkanlığına seçilen Abdullah Bozatlı, yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Mehmet Yarar ve Başkan yardımcısı Gazi Mısırlı da ziyarette yer aldı.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette bölge ve ülke ekonomisi yer aldı.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent hakkı Yılmaz, MÜSİAD yönetimine başarılar dileyerek, bölge ekonomisi ve istihdama yönelik yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. İTSO Başkanı Yılmaz ziyarette ayrıca, Bölge ekonomisine değer katacak projelerde destek vereceklerini vurguladı.
Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Kongre sonrası MÜSİAD Hatay Şube Başkanlığına seçilen Abdullah Bozatlı ise; “Bölgemizde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarımızla birlikte hareket etmenin gayreti içerisinde bu göreve talip olduk. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz ekonomisine katma değer sağlamanın gayreti içerisinde olacağız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Mehmet Yarar, İTSO ziyaretçi defterine de İskenderun ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktardı. Yarar, İskenderun’un ekonomik, sosyal ve kültürel yönden önemli bir potansiyele sahip olduğuna vurgu yaptı.
Gerçekleştirilen Ziyaret sonrası MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Mehmet Yarar İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çiçek takdiminde bulunurken, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’da Kahve ve fincandan takımından oluşan plaketi MÜSİAD heyetine takdim etti.
(MÜSİAD) heyetinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Raşit Özyurt, Mehmet Ünüvar, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar